AirJumpy – setti

3 825,00 5 359,00 

AirJumpy on hauska ja monipuolinen liikuntaväline, mihin tahansa kouluun. Voltit, hypyt, monenlaiset temput ja lattialla tehtävät harjoitteet onnistuvat kaikki AirJumpyn avulla. Voit rakentaa osista vaikka oman parkour-ratasi tai käyttää elementtejä sellaisenaan.

Tuotetunnus (SKU): AT-JUMP Osastot: ,

AirJumpy – setti

AirJumpy on hauska ja monipuolinen liikuntaväline, mihin tahansa kouluun. Voltit, hypyt, monenlaiset temput ja lattialla tehtävät harjoitteet onnistuvat kaikki AirJumpyn avulla. Voit rakentaa osista vaikka oman parkour-ratasi tai käyttää elementtejä sellaisenaan. Sopii erinomaisesti 4-12 vuotiaiden liikuttamiseen. Se on kokonaisvaltainen harjoitteluvälinesetti pienempiin kuntosaleihin tai kouluihin. Jokaisessa setin osassa on tarranauhat, jotka mahdollistavat osien yhdistelemisen käyttäjän omien tarpeiden ja mielikuvituksen mukaan.

Settiin kuuluu seuraavat tuotteet:

  • AirTrack P2 4 x 2 x 0,2 m
  • 2 kpl AirBlock P2 1 x 2 x 0,2 m
  • AirBlock P3 1 x 2 x 0,33 m
  • AirIncline 2 x 2 x 0,4-01 m

 

Asennus ja täyttö

AirJumpya on kevyt liikutella paikasta toiseen ja sen asentaminen on sekä helppoa että nopeaa. Koko setin täyttäminen onnistuu 5 minuutissa. Kaikki osat ovat liitettävissä toisiinsa tarranauhan avulla. Tavallinen AirJumpy setti täyttyy OV10 -puhaltimella.

Takuu

2 vuotta

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Koko

AirJump 4 m SET, AirJump 6 m SET, AirJump 8 m SET

Laji

Koululiikunta, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Sisälle

Saatat myös pitää...