Parempia suorituspaikkoja

Siinä lyhyesti eri lajien harrastajien yhteinen toivelista. Rs Parks on syntynyt ja erikoistunut vastaamaan juuri tähän tarpeeseen. Me suunnittelemme, toteutamme ja pidämme kunnossa kesä-, talvi- ja sisäympäristöihin rakennettuja suorituspaikkoja.

Harrastajien odotukset täyttäen ja ylittäen. Erilaiset lajit ja käyttäjät huomioiden. Projektiin sopivilla materiaaleilla, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Näistä aineksista syntyy parempia suorituspaikkoja!

Sisätilat

rs parks espoo trampoliini

SuperPark Espoon trampoliini-alue

Sisäsuorituspaikkojen etuja ovat ympärivuotisuus ja tasaiset olosuhteet. Haasteita luovat puolestaan usein rajalliset tilat, jolloin asiantuntevan suunnittelun merkitys korostuu entisestään. Sisäsuorituspaikkojen tulee toimia mahdollisimman hyvin kaikille käyttäjille, erilaiset taitotasot ja lajien erot huomioiden.

Harrastajien viihtyminen ja turvallisuus ovat tärkeimmät lähtökohdat projektille heti suunnittelupöydältä lähtien. Lopputuloksena on pitkäikäinen, viihtyisä, laadukas ja turvallinen harrastetila, jonka toteutuksessa on huomioitu käyttäjien tarpeet sekä hankkeen aikataulu ja budjetti.

Meillä on kokemusta ja näyttöä laajoista, vaativista hankkeista, kuten vuonna 2017 valmistunut SuperPark Espoo. Olemme oikea kumppani pieneen tai suureen hankkeeseen, jossa halutaan tarjota käyttäjille parempia suorituspaikkoja.

SuperPark Espoon freestyle alueet

Kesä

Skeittiparkit, rampit ja muut kesäsuorituspaikat tehdään käyttöä varten. Tärkeintä on, että välineet sekä toimivat että kestävät käytössä. RS Parks suunnittelee ja rakentaa kokonaisuuksia, joista käyttäjät nauttivat – oli välineenä sitten rullalauta, pyörä tai scootti. Valmistamme reilejä ja hyppyreitä myös vesilajeihin.

Harrastajien viihtymisen lisäksi rakenteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja olosuhteita. Tärkeää on myös huolehtia suorituspaikkojen kunnossapidosta ja huollosta, jotta harrastaminen olisi turvallista ja rakenteiden käyttöikä vaativissa ulko-olosuhteissa pisin mahdollinen.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin soveltuvia projekteja. Materiaalit, laajuus ja tarvittaessa myös kausisäilytys sekä huollot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Talvi

Reilisepon jämäkät reilit ja pressit ovat olleet lumilautailijoiden ja newschool-hiihtäjien kovassa käytössä jo vuodesta 2005. Nykyisin Reilisepon rautaa löytyy jo 20 laskettelukeskuksesta.

Reilien lisäksi olemme palvelleet useita rinnekeskuksia lumilautaparkkien suunnitteluun, rakentamiseen ja markkinointiin liittyen. Tiedämme, mistä hyvä parkki koostuu. Hyvä parkki suunnitellaan, tehdään ja myös pidetään kunnossa harrastajien viihtymistä ja turvallisuutta korostaen. Laskemme itse ja kuuntelemme jatkuvasti harrastajia.

Yhteystiedot

Janne Järvenpää
+358 40 818 7520
janne@rsparks.fi

Anssi Laamanen
+358 40 742 6743
anssi@rsparks.fi

Timo Tick
+358 40 575 6395
timo@rsparks.fi

Matti Möttönen
+358 44 290 5569
matti@rsparks.fi