Vastaamme alla yleisempiin AirTrack tuotteisiin liittyviin kysymyksiin. Mikäli haluat lisää tietoja, ota ihmeessä yhteyttä, niin kerromme lisää.

Meillä on vuosien kokemus AirTrackien käytöstä ja myymisestä. Olemme olleet tuotteiden kanssa tekemisissä melkein niiden keksimisestä lähtien. Olemme yksi maailman ensimmäisistä AirTrack Factoryn tuotteiden jälleenmyyjästä.

Tutustu tarkemmin AirTack tuotevalikoimaamme.

Kysymyksiä AirTrackeistä

RS-tuotekategoria-airtrack-kotiin-airtrack-home
Kaikki mitä olet halunut tietää AirTrackistä

Mikä on Airtrack?

AirTrack on ilmalla täytettävä voimistelu- ja hyppypatja. Se muistuttaa voimistelussa käytettävää joustopermantoa ja on mainio harjoitteluväline useaan eri lajiin kuten esimerkiksi voimistelu, cheerleading, taitoluistelu, parkour ja trikkaus. AirTrack sopii erinomaisesti myös kaikenlaisten hyppyjen ja volttien harjoitteluun. Se pehmentää alastuloja ja antaa hyppyihin lisää tehoa. AirTrackit soveltuvat yhtälailla sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kuinka AirTrack täytetään?

AirTrackin täyttämiseen käytetään tuotteen koosta riippuen joko jalka- tai sähköpumppua. Pienemmät patjat täyttyy helposti jalkapumpulla, mutta suuremmat vaativat sähköpumpun käyttöä tai lehmän hermot.  

Mikäli aiot käyttää sinulla jo olemassa olevaa pumppua, huomaa että AirTrackissä on Halkey Roberts -venttiili ja pumppuun tarvitset todennäköisesti adapterin (Halkey Roberts), joka käy AirTrackin harmaisiin venttiileihin.

KÄYTTÖÖNOTTO

Älä täytä AirTrack-ilmapatjaa kompressorilla. Käytä vain tarkoitukseen suunniteltuja pumppuja. Tarkista AirTrackin ilmapaine aina ennen käyttöä ja varmista että patjassa on riittävästi ilmaa ettei se pääse pohjaamaan. Meidän kautta hankituilla pumpuilla tuotetta ei voi ylitäyttää.

TÄYTTÖ

  1. Kiinnitä pumpun täyttöletku täyttöasentoon (OUT) ja varmista että adapteri on paikallaan täyttöletkun päässä.
  2. Avaa harmaa venttiili kääntämällä vasemmalle. Varmista että venttiilin sisällä oleva pinni on yläasennossa.
  3. Kiinnitä pumppu kääntämällä adapteria oikealle venttiilissä. Tämän jälkeen täytä AirTrack ja lopuksi irrota pumppu. Tässä vaiheessa AirTrackin ei pitäisi päästää ilmaa ulos. Mikäli AirTrack vuotaa ilmaa, on keskipinni väärässä asennossa. Paina pinni oikeaan asentoon ja täytä uudestaan.
  4. Laita venttiilin korkki kiinni.

Miten AirTrack säilytetään ja huolletaan?

AirTrack on helppo taitella ja rullata kasaan säilytystä varten. Älä rullaa AirTrack-ilmapatjaa säilytykseen märkänä. Puhdista ja kuivaa patjan pinta käytön jälkeen. AirTrack voidaan pestä haalealla saippuavedellä. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Kun pinta on kuivunut, aloita rullaaminen patjan päästä venttiilin vastapäiseltä sivulta. Pidä venttiili auki jotta ilma pääsee pakenemaan rullatessa, ja saat pakattua AirTrackin pienempään tilaan.

Miksi AirTrack tyhjenee ulkona?

AirTrackin ilmatilavuus on kohtalaiseen suuri. Tästä johtuen lämpötila vaikuttaa merkittävästi AirTrackin sisällä olevan ilman tilavuuteen. Kylmä ilma vie vähemmän tilaa kuin lämmin. Tästä johtuen esimerkiksi sisältä lämpimästä ulos kylmään vietäessä AirTrack voi hetken kuluttua tuntua tyhjältä. Vastaavasti suorassa auringonpaisteessa patja voi tuntua liian täydeltä. Tästä johtuen voit joutua säätelemään Airtrackin ilmanpainetta useitakin kertoja päivässä, jos säätila vaihtelee.

Mikä on paras AirTrack?

Paras AirTrack on sinun käyttöösi parhaiten sopiva AirTrack. Jos etsit laadukasta ja pitkäikäistä tuotetta, niin valinta on ilman muuta AirTrack Factoryn tuote. Mikäli etsit hinta-laatusuhteeltaan toimivinta tuotetta kotiin, niin rahalle saat parhaiten vastinetta myymästämme AirTrack Koti 3m tuotteesta.

Mistä materaalista AirTrack on valmistettu?

AirTrackit ovat valmistettu DWF-materiaalista (Double Wall Fabric), joka koostuu kahdesta kerroksesta pinnoitettua vinyyliä, jotka yhdistää toisiinsa tuhannet langat (n. 80 000 kpl/m2). AirTrack Factoryn tuotteet ovat valmistettu testatusta ja myrkyttömästä PVC:stä. 

Kuinka kauan AirTrack kestää?

Kesto riippuu käyttöasteesta ja siitä miten AirTrackia käytetään. AirTrack Factoryn tuotteisiin myönnetään 2-5 vuoden takuu valmistusvirheille ja materiaaleille, mikä kertoo paljon tuotteiden korkeasta laadusta. Hyvin pidetty AirTrack kestää useita vuosia käyttöä.

On tärkeää huolehtia ettei AirTrackiä käytetä terävien esineiden päällä ja että sitä säilytetään asianmukaisesti. Käytössä rikkoutuneen, vuotavan AirTrackin voi lähes aina korjata helposti kotikonstein ja jatkaa tuotteen käyttöikää.

Meiltä löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet korjauksiin.

Myymissämme AirTrack Factoryn tuotteissa on panostettu korkeaan laatuun. Kaikki AirTrack Facktoryn kotituotteiden saumat on liimattu normaalin pvc-hitsauksen sijaan. Liimalla saadaan saumasta huomattavasti elastisempi ja kestävämpi. Saumauksen laatu tulee esille ajan myötä, kun tuotetta rullataan auki ja kiinni useita kertoja. AirFloorissa on lisäksi laadukkaat tarranauhat, jotka mahdollistavat esimerkiksi AirBlockin tai RS alastulopatjan kiinnityksen AirFlooriin. Lisäksi saumoissa on teippaus varmistamassa ilmatiiveyden.

Ulkokäytössä AirTrackin voi suojata lialta ja teräviltä esineiltä myymällämme pohjakankaalla.

AirTrack Factoryn laadunvarmistus

Jokainen AirTrack Factory -tuote käy läpi tarkan laadunvarmistusprosessin. Jokainen tuote tarkastetaan 3 kertaa läpikotaisin tuotannon eri vaiheissa. Jokaisella tuotteella on uniikki valmistusnumero, jonka avulla laatua voidaan seurata tarkasti. Jokainen AirTrack on tehty käsin ammattimaisella tarkkuudella ja useiden vuosien kokemuksella. Jokaisen tuotteen ilmatiiveys on tarkastettu 36 h ajan. 

Mikä on AirTrack Factory?

AirTrack Factory on hollantilainen yritys, joka on kehittänyt nykyaikaiset AirTrack tuotteet. AirTrack Factory on vuodesta toiseen alan markkinajohtaja ja uusien innovaatioiden luoja. Me RS Parksilla olemme olleet alusta asti mukana AirTrack Factoryn tarinassa. Olemme heidän kaikkien aikojen toinen jälleenmyyjänsä. Olemme ylpeydellä yhdessä kehittäneet AirTrack-tuotteita ja edistäneet tätä vallankumouksellista liikunta- ja harjoittelumuotoa. 

Miten AirTrack Factoryn AirFloor 3x1m ja AirTrack Koti eroavat toisistaan?

AirTrack koti oon edullinen perusmalli. Erot AirTrack Factoryn tuotteisiin tulevat ilmi yksityiskohdissa kuten kahvoissa, tarrojen kiinnityksissä, venttiilien määrässä ja takuun kestossa. AirTrack koti 3m:n saumat on hitsattu eikä liimattu, kuten AirTrack Factorin tuotteissa. Kiinnitystarrat AirTrack koti 3m:ssä ovat vain yhdellä puolella, kun AirTrack Factoryn AirFloorissa ne ovat molemmilla puolin.

Perusmallin AirTrack kestää käyttöä ja on toiminnallisesti on samanlainen kuin Airtrack Factoryn tuote. Kaikkien koti AirTrackien ilmatiiveys on tarkistettu tehtaalla ja lisäksi meidän toimesta ennen lähetystä. Perusmallin AirTrack koti -tuotteen takuu on 6kk  materiaaleille ja valmistusvirheille.

Millaista ilmanpainetta AirTrackissä pitää käyttää?

Sopiva ilmanpaine vaihtelee paljon riippuen tuotteesta, käyttäjän koosta, käyttäjän taitotasosta ja siitä mitä AirTrackillä tehdään. Käytä aina tarpeeksi painetta ettei AirTrack pääse pohjaamaan. Tarkista paineet aina ennen harjoittelun alkamista.

Pienempi paine tekee AirTrackistä pehmeämmän ja kevyelle käyttäjälle heittävämmän. Kovempi paine taas tekee AirTrackistä stabiilimman ja kimmoisamman edistyneen käyttäjän alla. Sopiva ilmanpaine riippuu käyttäjästä.

  • Käyttäjän paino alle 60 kg 70 – 100 mbar
  • Käyttäjän paino yli 60 kg 100 – 150 mbar

Voiko AirTrack vahingoittua liian kovasta ilmanpaineesta?

AirTrackin pumppaaminen liian täyteen on mahdotonta RS Parksin myymillä pumpuilla. Rikkoutuminen vaatii kovan paineen. Kompressorilla täytettäessä ylitäyttö on kuitenkin mahdollista ja tästä syystä emme suosittele kompressorien käyttämistä AirTrackin täyttämiseen.

Kuinka paljon AirTrack painaa?

AirTrackin paino vaihtelee hieman tuotteen paksuuden ja koon mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan käyttää kaavaa 3,2 kg / m2.

Mitä AirTrackien takuu kattaa?

AirTrackien takuu kattaa valmistajan virheet ja käytöstä johtumattomat virheet. Takuu koskee tuotteiden kaikkia osia kuten saumat ja pinta.

Täyttääkö tuotteet Euroopan REACH lainsäädännön?

Kaikki myymämme AirTrack tuotteet täyttävät REACH vaatimukset.

Kuinka paljon AirTrack maksaa?

AirTrackin hinta riippuu tuottesta ja tietenkin tuotteen koosta. Kotikäytössä suosituimpien 3m pitkien AirTrackien hinnat alkavat parista sadasta eurosta. Isot AirTrackit maksavat muutamia tuhansia euroja.

Kuinka paksu AirTrackin pitäisi olla?

Kotikäytössä, sisätiloissa 10 cm paksu AirTrack on hyvä valinta. 10 cm AirTrack pehmentää alastuloja ja antaa hyppyihin lisää tehoa. Vaativaan käyttöön suosittelemme paksumpia AirTrackejä, kotikäyttöön esimerkiksi 20 cm paksua AirTrack Sparkia

Koulujen ja voimisteluseurojen valinta on ehdottomasti 30 cm paksu AirTrack. Lisäpaksuus ei suhteellisesti lisää paljon hintaa, mutta mahdollistaa laajat paineensäätömahdollisuudet eri käyttäjille ilman pelkoa patjan pohjaamisesta.

Kestääkö AirTrack vettä?

Kyllä. AirTrackit kestävät erinomaisesti vettä. Voit käyttää hyvin AirTrackiä slick and slide -leikkeihin ruiskuttamalla pintaan mietoa saippuavettä tai käyttää Airtrackiä vesipatjana. Samasta materiaalista valmistetaan nykyään myös lähes kaikki SUP -laudat, joten voit huoletta luottaa että tuote kestää vettä.

Olemme tehneet isolla 3x6m AirTrackillä meloen kymmenien kilometrien jokiseikkailuja Oulujoella!