Alla yritämme vastailla yleisempiin kysymyksiin liittyen Airtrackkeihin. Mikäli haluat lisää tietoja ota ihmeessä yhteyttä, niin yritämme vastata kysymyksiinne.

Meillä on vuosien kokemus AirTrackien käytöstä ja myymisestä. Olemme olleet tuotteiden kanssa tekemisissä melkein niiden keksimisestä lähtien. Olemme maailman toinen jälleenmyyjä AirTrack Factorin tuotteille.

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme.

Kysymyksiä AirTrackeistä

RS-tuotekategoria-airtrack-kotiin-airtrack-home
Kaikki mitä olet halunut tietää AirTrackistä

Mikä on Airtrack?

AirTrack on ilmalla täytettävä voimistelu- ja hyppypatja. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustopermantoa ja sitä voidaan käyttää monien eri lajien harjoittelussa esim. voimistelu, cheerleading, taitoluistelu, parkour ja trikkaus sekä kaikissa hypyissä ja volteissa. AirTrack pehmentää alastuloja ja antaa hyppyihin lisää tehoa. Airtrack soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Kuinka AirTrack täytetään?

AirTrack täyttämiseen voidaan käyttää koosta riippuen joko jalkapumppua tai sähköpumppua. Pienemmät patjat voi täyttää helposti jalkapumpulla, mutta isommat patjat vaativat sähköpumpun käyttöä tai lehmän hermot.  

Mikäli aiot käyttää jo olemassa olevaa pumppua, niin huomaa että AirTrackissä on Halkey-roberts -venttiili ja pumppuun tarvitset todennäköisesti adapterin (Halkey-roberts), joka käy AirTrackin harmaisiin venttiileihin.

KÄYTTÖÖNOTTO

Älä täytä airtrackiä kompressorilla. Käytä vain tarkoitukseen suunniteltuja pumppuja. Tarkista airtrackin ilmapaine aina ennen käyttöä. Varmista että patjassa on tarpeeksi ilmaa ettei se pääse pohjaamaan. Meidän myymillä pumpuilla tuotetta ei voi yli täyttää.

TÄYTTÖ

  1. Kiinnitä pumpun täyttöletku täyttöasentoon (OUT) ja varmista että adapteri on paikallaan täyttöletkun päässä.
  2. Avaa harmaa venttiili kääntämällä vasemmalle. Varmista että venttiilin sisällä oleva pinni on yläasennossa.
  3. Kiinnitä pumppu kääntämällä adapteria oikealle venttiilissä Tämän jälkeen täytä airtrack ja lopuksi irrota pumppu. Tässä vaiheessa airtrackin ei pitäisi päästää ilmaa ulos. Mikäli airtrack vuotaa ilmaa on keskipinni väärässä asennossa. Paina pinni oikeaan asentoon ja täytä uudestaan.
  4. Laita venttiilin korkki kiinni.

Kuinka airtrack säilytetään ja huolletaan?

AirTrack-patja on helppo taitella ja rullata säilytystä varten. Älä rullaa Airtrackiä säilytykseen märkänä. Puhdista ja kuivaa AirTrackin pinta käytön jälkeen. AirTrack voidaan pestä haaleall saippuavedellä. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Kun pinta on kuivunut, aloita rullaaminen patjan päästä venttiiliä vastapäiseltä sivulta. Pidä venttiili auki jotta ilma pääsee pakenemaan rullatessa ja saat näin Airtrackin pienempään pakettiin.

Miksi AirTrack tyhjenee ulkona?

AirTrackin ilmatilavuus on kohtalaiseen suuri. Tästä johtuen lämpötilan vaikutus on merkittävä airtrackin sisällä olevan ilman tilavuuteen. Kylmä ilma vie vähän tilaa kuin lämmin. Tästä johtuen esimerkiksi sisältä lämpimästä ulos viedessä airtrack voi hetken päästä tuntua tyhjältä. Tai suorassa auringonpaisteessa liian täydeltä. Tästä johtuen voit joutua säätelemään airtrackin ilmanpainetta useitakin kertoja päivässä säiden vaihdellessa.

Mikä on paras Airtrack?

Kliseisesti paras airtrack on parhaiten käyttöösi sopiva Airtrack. Jos etsi laadukasta ja pitkäikäistä tuotetta, niin valinta on ilman muuta AirTrack Factoryn tuote. Mikäli etsi hinta-laatusuhteeltaan toimivinta tuotetta kotiin, niin rahalle saat parhaiten vastinetta myymästämme AirTrack Koti 3m tuotteesta.

Mistä AirTrack on valmistettu?

AirTrackit ovat valmistettu DWF-materiaalista (Double Wall Fabric), joka koostuu kahdesta kerroksesta pinnoitettua vinyyliä, jotka yhdistää toisiinsa tuhanne langat (n. 80 000 kpl/m2). Airtrack Factoryn tuotteen ovat valmistettu testatusta ja myrkyttömästä PVC:stä. 

Kuinka kauan AirTrack kestää?

Kesto riippuu toki käyttöasteesta ja kuinka AirTrackia käytetään. Laadukas AirTrack kestää vuosia. AirTrack Factoryn tuotteissa takuu valmistusvirheille ja materiaaleille on 2-5 vuotta, mikä kertoo paljon tuotteiden laadusta. Hyvin pidetty AirTrack kestää vuosia käyttöä.

Tärkeää on huolehtia ettei AirTrackiä käytetä terävien esineiden päällä ja se säilytetään huolella. Käytössä rikkoutuneen ja vuotavan Airtrackin voi lähes aina korjata helposti kotikonstein ja käyttöikää saa näin jatkettua.

Meiltä löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet korjauksiin.

Myymissämme AirTrack Factoryn tuotteissa on panostettu laatuun. Kaikki AirTrack Facktoryn kotituotteiden saumat on liimattu normaalin pvc-hitsauksen sijaan. Liimalla saadaan saumasta huomattavasti elastisempi ja kestävämpi. Saumauksen laatu tulee esille ajan myötä, kun tuotetta rullataan useita kertoja auki ja kiinni. AirFloorissa on lisäksi laadukkaat tarranauhat, jotka mahdollistavat esimerkiksi AirBlockin tai RS alastulopatjan kiinnityksen. Lisäksi saumoissa ekstra saumateippaus varmistamassa ilmatiiveyden. 

Ulkokäytössä AirTrackkiä voi suojata lialta ja teräviltä esineiltä myymällämme pohjakankaalla.

AirTrack Factoryn laadunvarmistus

Jokainen AirTrack Factory -tuote käy läpi tarkan laatukontrollin. Jokainen tuote tarkastetaan 3 kertaa läpikotaisin eri tuotannon vaihessa. Jokaisella tuotteella on uunniikki valmistusnumero, jolla voidaan seurata laatua tarkasti. Jokainen AirTrack on tehty käsin ammattimaisella tarkkuudella ja useiden vuosien kokemuksella. Jokaisessa tuotteessa on ilmatiiveys tarkastettu 36 h ajan. 

Mikä on AirTrack Factory?

AirTrack Factory on Hollantilainen yritys, joka on kehittänyt nykyaikaiset AirTrack tuotteet. AirTrack Factory on vuodesta toiseen markkinajohtaja ja innovaatioiden luoja. Me RS Parksilla olemme olleet alusta asti mukana tarinassa. Olemme heidän kaikkien aikojen toinen jälleenmyyjänsä. Olemme ylpeydellä yhdessä kehittäneet tuotteita ja edistäneet tätä vallankumoista. 

Erot AirTrack Factoryn AirFloor 3x1m vs. AirTrack Koti

AirTrack koti on edullinen perusmallin airtrack. Erot Airtrack Factoryn tuotteisiin tulevat ilmi yksityiskohdissa kuten kahvoissa, tarrojen kiinnityksissä, venttiilien määrässä ja takuun kestossa. AirTrack koti 3m:n saumat on hitsattu eikä liimattu, kuten AirTrack Factorin tuotteissa. Kiinnitystarrat ovat vain yhdellä puolella toisinkin AirTrack Factoryn AirFloorissa.

Perusmallin AirTrack kestää käyttöä ja on toiminnallisesti on samanlainen kuin Airtrack Factoryn tuote. Kaikkien koti Airtrackien ilmatiiveys on tarkistettu tehtaalla ja lisäksi meidän toimest ennen lähetystä. Perusmallin Airtrack koti – tuotteelle annamme 6kk takuun materiaaleille ja valmistusvirheille.

Millaista painetta AirTrackissä pitää käyttää?

Tämä vaihtelee paljon riippuen tuotteesta, käyttäjän koosta, käyttäjän taitotasosta ja siitä mitä Airtrackillä tehdään. Käytä aina tarpeeksi painetta ettei AirTrack pääse pohjaamaan. Tarkista paineet aina ennen harjoittelun alkamista.

Pienempi paine tekee AirTrackistä pehmeämmän ja kevyelle käyttäjälle heittävämmän. Kovempi paine taas tekee airtrackistä stabiilimman ja kimmoisamman edistyneen käyttäjän alla. Sopiva ilmanpaine riippuu käyttäjästä.

  • Käyttäjän paino alle 60 kg 70-100 mbar
  • Käyttäjän paino yli 60 kg 100-150 mbar

Voiko AirTrackiä vahingoittaa liian kovalla paineella?

AirTrackin pumppaaminen liian täyteen on mahdotonta RS Parksin myymillä pumpuilla. Rikkoutuminen vaatii kovan paineen. Kompressorin avulla täytettäessä tämä on kuitenkin mahdollista ja tämän vuoksi emme suosittele kompressorien käyttämistä Airtrackin täyttämiseen.

Kuinka paljon Airtrack painaa?

AirTrackin paino vaihtelee hieman tuotteen paksuuden ja koon mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan käyttää 3,2 kg/m2.

Mitä AirTrackien takuu kattaa?

AirTrackien takuu kattaa valmistajan virheet sekä käytöstä johtumattomat virheet kaikkiin osiin esim. saumat ja pinta.

Täyttääkö tuotteet Euroopan REACH lainsäädännön?

Myymämme AirTrack tuotteet täyttävät REACH vaatimukset.

Kuinka paljon AirTrack maksaa?

AirTrackin hinta riippuu tuottesta ja tietenkin tuotteen koosta. Kotikäyttöön suosituimmat 3m pitkät AirTrackit hinnat alkaa parista sadasta eurosta. Isot AirTrackit maksavat muutamia tuhansia euroja.

Kuinka paksu Airtrackin pitäisi olla?

Kotikäytössä sisällä 10 cm paksu AirTrack on hyvä valinta. 10 cm airtrack pehmentää alastuloja ja antaa hyppyihin lisää tehoa. Vaativaan käyttöön kuitenkin suosittelemme paksumpia AirTrackejä, kuten kotikäyttöön 20 cm paksua AirTrack Sparkia

Koulukäyttöön ja voimisteluseuroille valinta on ehdottomasti 30 cm paksu AirTrack. Lisäpaksuus ei suhteellisesti lisää paljon hintaa, mutta mahdollistaa laajat paineensäätömahdollisuudet eri käyttäjille ilman pelkoa patjan pohjaamisesta.

Kestääkö Airtrackit vettä?

Lyhyesti kyllä. AirTrackit kestävät erinomaisesti vettä eivätkä ole siitä moksiskaan. Voit käyttää hyvin AirTrackiä slick and slide -leikkeihin ruiskuttamalla pintaan mietoa saippuavettä tai käyttää Airtrackiä vesipatjana. Samasta materiaalista valmistetaan nykyään myös lähes kaikki SUP -laudat joten voit huoletta luottaa että tuote kestää vettä.

Me olemme tehneet isolla 3x6m Airtrackillä meloen kymmenien kilometrien jokiseikkailuja Oulujoella!