Ulkokiipeilyseinä

Kiipeilyseinä ulkona on erinomainen lisä vaikkapa koulujen ja päiväkotien pihoille. Pihalla oleva kiipeilyseinä kannustaa lapsia omaehtoiseen liikkumiseen.

Puistoissa ja lähiliikuntapaikoissa kiipeilyseinä monipuolistaa tarjontaa ja lisää hauskan koko vartalon lihaksia ja koordinaatiota kehittävän aktiviteetin. Vaakakiipeily sopii kaikenikäisille liikkujille ja sen aloittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

Lähtökohtaisesti julkisiin ulkotiloihin sopii parhaiten vaakakiipeilyseinä, joka voidaan toteuttaa useilla eri tavoilla.

Alla muutamia esimerkkejä:

  • Seinään kiinnitetty kiipeilyseinä
  • Itse seisova kiipeilyteline
  • Betonimuuriin kiinnitetyt kiipeilyotteet

Ulkoseinissä on tärkeää huomioida mm. turvaetäisyydet ja laskeutumisalusta. Otteiden kiinnityksessä on tärkeää huomioida kiipeilijöiden koko. Lisäksi otteet pitää valita niin, että seinällä voidaan kiipeillä normaaleilla ulkokengillä.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin etsitään yhdessä paras mahdollinen ratkaisu teidän tarpeisiinne. Voit ladata kiipeilyseinien esitteet täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tavoitat meidät myös puhelimella +358 40 575 6395 / Timo Tick tai sähköpostilla info@rsparks.fi.