Onko sinulla tyhjä tila tai villi idea?

erikoisrakentaminen hitsaus

Monipuoliset ja haastavat rakennusprojektit ovat antaneet laajan kokemuksen erityyppisistä materiaaleista sekä ympäristöistä. Tarjoamme erikoisrakentamista niin ulko- kuin sisäkohteisiin kokemuksella. Hallitsemme haastavankin kohteen aina suunnittelusta toteutukseen. 

erikoisrakentaminen skeittipuisto
erikoisrakentaminen wakeboarding

Tärkeintä on, että välineet sekä toimivat että kestävät käytössä.

Olemme olleet mukana rakentamassa mm. Suomen ensimmäistä kaapelivesihiihtorataa Ukkohallaan vuonna 2008 sekä muuttamassa Särkänniemen delfinaariota sisäleikkipuistoksi vuonna 2016. Vuonna 2018 toimitimme Romaniaan olympiaurheilijoiden valmennuskeskukseen trampoliinit, joustopermannon ja pehmusteet. Näiden lisäksi olemme suunnitelleet, rakentaneet ja uudistaneet lumilautaparkkeja, aktiviteettipuistoja ja monia muita kohteita ympäri Suomen. Meillä onkin laaja kokemus erilaisista materiaaleista sekä rakentamisesta sisä- ja ulkotiloihin.

erikoisrakentaminen

Suunnittelemme rakenteet kestämään käyttöä ja olosuhteita. Tärkeää on myös huolehtia suorituspaikkojen kunnossapidosta ja huollosta, jotta harrastaminen olisi turvallista ja rakenteiden käyttöikä vaativissa ulko-olosuhteissa pisin mahdollinen.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin soveltuvia projekteja. Materiaalit, laajuus ja tarvittaessa myös kausisäilytys sekä huollot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme projekteja erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin.

erikoisrakentaminen kunnostus

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin etsitään porukalla paras mahdollinen ratkaisu. Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta +358 40 818 7520 / Janne Järvenpää tai sähköpostilla info@rsparks.fi