Ale!

AirTrack koti 3 m

Alkaen: Alkuperäinen hinta oli: 199,00 €.Nykyinen hinta on: 119,00 €.

AirTrack koti 3 m nyt saatavilla edullisesti! AirTrack koti 3 m:n koko on 3 x 1 m ja se on 10 cm paksu. Se soveltuu käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin. Mukana tulee jalkapumppu, korjaussarja ja kantokassi!

Ilmainen toimitus! Lisää kassalla koodi: Air-matkis

 

Jalkapumppu

Ota mukaan jalkapumppu

Sähköpumppu

Täytä nopeasti sähköpumpulla

Pohjakangas

Suojaa airtrackiäsi

Varasto loppu

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AT-home-3m Osastot: , , Avainsana tuotteelle

AirTrack koti 3 m – ilmapatja

AirTrack koti 3 m on 10 cm paksu ilmapatja. Se soveltuu voimisteluun ja temppujen tekoon sekä harjoitteluun sisällä ja ulkona. AirTrack koti on väriltään tyylikäs. Pinta on vaaleanharmaa, kyljet mustaa hiilikuitukuviota ja pinnan ympärillä on pinkit korostukset.

Tuote kestää kovaa käyttöä ja takaa hyvät ilmat flikkien ja volttien tekoon. AirTrack koti 3 m:n lyhyillä sivuilla on tarrat, joiden avulla voit kiinnittää siihen esimerkiksi toisen AirTrackin, AirBoardin tai alastulopatjan. Ulkokäytössä suosittelemme käytettäväksi RS pohjakangasta ilmapatjan alla.

Pakkauksessa mukana tulee jalkapumppu, korjaussarja ja kantokassi.

 

Erot AirTrack Factoryn AirFloor 3 x 1 m:ään

AirTrack koti on samaa laadukasta DWF-materiaalia kuin AirTrack Factorynkin AirTrack. Erot tulevat ilmi yksityiskohdissa kuten kahvoissa, tarrojen kiinnityksissä, venttiilien määrässä ja takuun kestossa. AirTrack koti 3m:n saumat on hitsattu, kun AirTrack Factoryn tuotteiden saumat on liimattu. Liimattu sauma kestää kovempaa kulutusta kuin hitsattu sauma.

Asennus ja täyttö

Patjan täytetään mukana tulevalla jalkapumpulla tai sähkökäyttöisellä OV10- tai OV04-puhaltimella  jotka myydään erikseen. Täyttö vie aikaa vain pienen hetken!

Mikäli aiot käyttää sinulla jo olemassa olevaa pumppua, huomaa että AirFloorissa on Halkey-Roberts -venttiili ja tarvitset pumppuusi todennäköisesti Halkey-Roberts –adapterin, joka käy AirTrackin harmaisiin venttiileihin.


OV10 puhallin
OV10 puhallin

Tekniset tiedot

  • Koko: 300 x 100 x 10 cm
  • Paino: 10 kg

Takuu

1 vuotta

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 30 × 23 cm (senttimetri)
Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirTrack koti 3 m”

Saatat myös pitää...