AirTrack koti 3 m

239,00 

Nyt on saatavilla edullinen erä AirTrackkejä kotiin. AirTrackin koko on 3 x 1 m ja se on 10 cm paksu. Ilmapatja soveltuu käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): AT-home-3m Osastot: , , Avainsana tuotteelle

AirTrack koti 3 m – ilmapatja

AirTrack koti 3 m on 10 cm paksu ilmapatja. AirTrack soveltuu voimisteluun ja temppuiluun niin sisällä kuin ulkona. Tässä on kyseessä edullinen poistoerä AirTrackejä suoraan tehtaalta.

Tuote kestää kovaa käyttöä ja takaa hyvät ilmat flikkien ja volttien tekoon. Patjassa on tarrat pitkillä ja lyhyillä sivuilla. Lyhyen sivun tarroja voi käyttää mm. toisen AirTrackin, AirBoardin tai alastulopatjan kiinnittämiseksi jatkoksi. Pitkän sivun tarroja voi hyödyntää mm. AirBoardin ja AirBlockin korotuspalakäytössä, pohjakankaan tai toisen AirTrackin kiinnittämiseen.

Pakkauksessa mukana tulee kantokassi.

Ulkokäyttöön suosittelemme lisäsuojaksi RS Pohjakangasta.

Erot AirTrack Factoryn AirFloor 3x1m:ään

Itse AirTrack on samaa laadukasta DWF-materiaalia kuin AirTrack Factorinkin airtrack. Erot tulee ilmi yksityiskohdissa kuten kahvoissa, tarrojen kiinnityksissä, venttiilien määrässä ja takuun kestossa. AirTrack koti 3m:n saumat on hitsattu eikä liimattu, kuten AirTrack Factoryn tuotteissa. Kiinnitystarrat ovat vain yhdellä puolella toisin kuin AirTrack Factoryn AirFloorissa.

Asennus ja täyttö

AirFloorin mukana ei toimiteta automaattisesti pumppua. Patjan täyttäminen erikseen myytävällä jalkapumpulla tai OV10 puhaltimella vie vain pienen hetken! Jalkapumppuun sisältyvän ilmanpainemittarin avulla voit säätää paineen juuri omiin mieltymyksiin ja käyttötarkoituksiin sopiviksi.

Mikäli aiot käyttää jo olemassa olevaa pumppua, niin huomaa että AirFloorissa on Halkey-roberts -venttiili ja pumppuun tarvitset todennäköisesti adapterin (Halkey-roberts), joka käy AirTrackin harmaisiin venttiileihin.


jalkapumppu
Jalkapumppu


OV10 puhallin
OV10 puhallin


Adapteri
Adapteri

Tekniset tiedot

  • Koko 300 x 100 x 10 cm
  • Paino 10 kg

Takuu

1 vuotta

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 110 × 40 × 25 cm
Väri

vaaleanpunainen, sininen

Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirTrack koti 3 m”

Saatat myös pitää...