Ale!

AirTrack Factory – AirFloor 3 x 1 m

369,00  319,00 

AirFloor 3 x 1 m:n voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!  Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien ja temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Takuu 5 vuotta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): AT-FL-0301 Osastot: , Avainsana tuotteelle

AirFloor 3 x 1 m – monipuolinen treenialusta

AirFloor 3 x 1 m on 10 cm paksu airtrack, jonka valmistaja on AirTrack Factory.  AirFloorin voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!

Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien ja temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Kaikentasoiset tasapaino- ja kaatumisenehkäisyharjoitukset ovat helppoja ja turvallisia yksilöllisesti säädettävien ilmanpaineiden ansiosta. Pehmeä, kimmoisa ja lähellä maata oleva alusta on hauska ja turvallinen liikuntaväline. Yli 50% pienempi iskuvaikutus kehoon tarkoittaa uusia ulottuvuuksia kuntouttamisessa ja loukkaantumisten hoidossa.

Huom! Kaikki AirTrack Factoryn kotituotteiden saumat on liimattu normaalin pvc-hitsauksen sijaan. Liimalla saadaan saumasta huomattavasti kestävämpi. AirFloorissa on lisäksi laadukkaat tarranauhat niin lyhyillä kuin pitkilläkin sivuilla, jotka mahdollistavat esimerkiksi AirBlockiin kiinnitykset. Lisäksi saumoissa on ekstra saumateippaus varmistamassa ilmatiiveyden. Takuu 5 vuotta.

 

Ulkokäyttöön suosittelemme lisäsuojaksi RS Pohjakangasta

ASENNUS JA TÄYTTÖ

AirFloorin mukana ei toimiteta automaattisesti pumppua. Patjan täyttäminen erikseen myytävällä jalkapumpulla tai OV10 puhaltimella vie vain pienen hetken! Jalkapumppuun sisältyvän ilmanpainemittarin avulla voit säätää paineen juuri omiin mieltymyksiin ja käyttötarkoituksiin sopiviksi.

Mikäli aiot käyttää jo olemassa olevaa pumppua, niin huomaa että AirFloorissa on omanlaisensa venttiili ja pumppuun tarvitset todennäköisesti adapterin (Halkey-roberts), joka käy AirTrackin harmaisiin venttiileihin.

jalkapumppu
Jalkapumppu
OV10 puhallin
OV10 puhallin

Adapteri
Adapteri

Tekniset tiedot

  • Koko 300 x 100 x 10 cm
  • Paino 10 kg
  • Säilytyskoko 110 x 35 x 20 cm

Takuu

5 vuottaLisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 110 × 40 × 25 cm
Väri

vaaleanpunainen, sininen

Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirTrack Factory – AirFloor 3 x 1 m”

Saatat myös pitää...