Ale!

AirTrack Factory – AirFloor 3 x 1 m

299,00 

AirTrack Factory

AirFloor 3 x 1 m:n voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!  Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien ja temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Takuu 5 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): AT-FL-0301 Osastot: , Avainsana tuotteelle

AirFloor 3 x 1 m – monipuolinen treenialusta

AirFloor 3 x 1 m on 10 cm paksu AirTrack, jonka valmistaa AirTrack Factory.  Voit pystyttää AirFloorin vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi! Se on monipuolinen liikuntaväline, joka sopii niin näyttävien hyppyjen ja temppujen harjoitteluun kuin kuntoutukseenkin.

Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin ja volttien sekä temppujen tekoon tai harjoitteluun. Se toimii yhtälailla joustavana ponnistusalustana ja pehmeänä alastulopatjana. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla.

Kaiken tasoiset tasapaino- ja kaatumisenehkäisyharjoitukset ovat helppoja ja turvallisia yksilöllisesti säädettävien ilmanpaineiden ansiosta. Pehmeä, kimmoisa ja lähellä maata oleva alusta on hauska ja turvallinen liikuntaväline. Yli 50 % pienempi iskuvaikutus kehoon tarkoittaa uusia ulottuvuuksia kuntoutuksessa ja loukkaantumisten hoidossa.

Huom! Kaikki AirTrack Factoryn kotituotteiden saumat on liimattu normaalin PVC-hitsauksen sijaan. Liimattu sauma on huomattavasti hitsattua saumaa kestävämpi. AirFloorissa on lisäksi laadukkaat tarranauhat sekä lyhyillä että pitkillä sivuilla, jotka mahdollistavat esimerkiksi AirBlockin kiinnityksen. Lisäksi saumoissa on teippaus varmistamassa ilmatiiveyden. Takuu 5 vuotta.

 

Ulkokäyttöön suosittelemme lisäsuojaksi RS Pohjakangasta.

ASENNUS JA TÄYTTÖ

AirFloorin mukana ei toimiteta pumppua. Patja on helppo täyttää erikseen myytävällä jalkapumpulla tai OV10 puhaltimella. Sopivalla välineellä täyttäminen vie vain pienen hetken. Jalkapumppuun sisältyvän ilmanpainemittarin avulla voit säätää paineen juuri omiin mieltymyksiin ja käyttötarkoituksiin sopiviksi.

Mikäli aiot käyttää sinulla jo olemassa olevaa pumppua, huomaa että AirFloorissa on omanlaisensa venttiili ja pumppuun tarvitset todennäköisesti Halkey-Roberts adapterin joka käy AirTrackin harmaisiin venttiileihin.

jalkapumppu
Jalkapumppu
OV10 puhallin
OV10 puhallin

Adapteri
Adapteri

Tekniset tiedot

  • Koko: 300 x 100 x 10 cm
  • Paino: 10 kg
  • Säilytyskoko: 110 x 35 x 20 cm

Takuu

5 vuottaLisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 110 × 40 × 25 cm
Väri

vaaleanpunainen, sininen

Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirTrack Factory – AirFloor 3 x 1 m”

Saatat myös pitää...