AirTrack P2 (20 cm) – ilmatäytteinen harjoittelupatja

2 306,40 5 053,00 

AirTrack Factoryn valmistama AirTrack P2 on 20 cm paksu monipuolinen ilmapatja, joka mahdollistaa vakavan harjoittelun ja monenlaisen hauskan toiminnan. Airtrack P2 on hellävarainen keholle, mutta erittäin kimmoisa korkeammilla ilmanpaineilla.

Tuotetunnus (SKU): AT-P2 Osastot: , Avainsana tuotteelle

AIRTRACK P2

AirTrack P2 on 20 cm paksu monipuolinen ilmapatja, joka mahdollistaa vakavan harjoittelun ja monenlaisen hauskan toiminnan. Airtrack P2 on hellävarainen keholle, mutta erittäin kimmoisa korkeammilla ilmanpaineilla. 2 m leveän patjan ympärillä voi käyttää muita n. 20 cm korkeita alustoja, joille poistua patjalta.

AirTrack P2 on 20 cm paksu ja 2 m leveä ilmapatja, joka on erinomainen harjoittelualusta keveämmille käyttäjille. P2 ei ole niin kimmoisa kuin P3. P2:den kimmoisuus ja tuntuma muistuttaa voimistelukilpailumattoja. AirTrack on erinomainen väline volttien ja temppujen harjoitteluun. Käyttötapoja voi laajentaa käyttämällä AirTrack P2:n lisänä alastulopatjoja ja foamiblockkeja. Pituudet on 6, 8, 10, 12 ja 15 m.

Asennus ja täyttö

AirTrack voidaan asentaa mille tahansa tasaiselle alustalle. AirFloor toimitetaan kuljetuslaukussa, joka mahtuu helposti mihin tahansa autoon. Patjan täyttämiseen tarvitset joko OV10- tai Hitachi-puhaltimen, joilla täyttäminen kestää vain pari minuuttia. OV10:llä saat patjaan kovemman paineen ja Hitachilla taas saat patjan täytettyä nopeammin.

AirTrack P2:ssa voidaan yhdistää toisiinsa halutessa peräkkäinen ja vierekkäin muodostamaan isompi patja. Yhdistämiseen tarvitset TrackConnectorit sekä patjaan tarrat. P2:ssa tulee automaattisesti kiinnittämisen mahdollistavat tarrat lyhyille sivuille, mutta pitkille sivuille tarrat pitää tilata erikseen.

Mitä eroa on AirTrack P2 :sella ja AirFloorilla tai AirTrack P3:sella?

Periaatteessa erona on vain paksuus. AirFroor on paksuudeltaan 10 cm, P2 20 cm ja P3 33 cm. Nämä pienet erot vaikuttavat kuitenkin käyttöön ja tuntumaan merkittävästi.

Paksumpi patja:

  • pehmeämpi lähtö
  • korkeammat hypyt
  • pehmeämmät alastulot
  • hellävaraisempi keholle

Ohuempi patja:

  • parempi kontrolli
  • nopeampi kimmoke
  • vaatii korkeamman ilmanpaineen lattiakosketuksen välttämiseksi

Käyttötarkoituksesi, ikäsi, taitotasosi ja kokosi vaikuttavat juuri sinulle parhaiten sopivan AirTrackin valintaan. Jos et ole varma mikä tuote sopii sinulle parhaiten, autamme mielellämme löytämään sopivimman vaihtoehdon.

Tekniset tiedot

  • paino 40 – 100 kg
  • pakkauskoko 50 x 35 x 32 cm – 100 x 50 x 35 cm

Takuu

2 vuotta

Lisätiedot

Paino 80 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 50 × 35 cm (senttimetri)
Pituus

1 m, 4 m, 6 m, 8 m, 10 m, 12 m, 15 m

Laji

Cheerleading, Koululiikunta, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...