AirFloor (10 cm) – ilmatäytteinen harjoittelupatja

969,00 4 229,00 

AirFloor on erinomainen apuväline lukuisten eri lajien harjoitteluun esim. voimistelu & cheerleading, kamppailulajit & stuntit,  ikääntyvien liikunta,  lasten liikunta, fitness ja fysioterapia. AirFloor on 10 cm paksu ja 2 metria leveä.

Tuotetunnus (SKU): AT-P1 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

AIRFLOOR

AirFloor on 10 cm paksu ja 2 metria leveä. AirFloor on erinomainen apuväline lukuisten eri lajien harjoitteluun esim. voimistelu & cheerleading, kamppailulajit & stuntit,  ikääntyvien liikunta,  lasten liikunta, fitness ja fysioterapia.

Airfloor tuottaa korkeampia hyppyjä ja pienemmän iskuvaikutuksen kehoon. AirFloor tuo harjoitteluun täysin uusia ulottuvuuksia. Ilmanpaineen säätö yksilöllisten vaatimusten mukaan tekee tasapainoharjoittelusta huomattavasti tehokkaampaa. Kaiken tasoiset tasapaino- ja kaatumisenehkäisyharjoitukset onnistuvat helposti ja turvallisesti henkilökohtaisesti säädettävien ilmanpaineiden ansiosta. Voimistelu ja leikkiminen on sekä hauskaa että turvallista pehmeällä, kimmoisalla ja maata lähellä olevalla alustalla. Henkilökohtaisesti säädettävän ilmanpaineen ansiosta harjoittelu on tehokkaampaa. Yli 50% pienempi iskuvaikutus kehoon tarkoittaa uusia ulottuvuuksia kuntouttamisessa ja loukkaantumisten hoidossa.

Asennus ja täyttö

AirFloor voidaan asentaa mille tahansa tasaiselle alustalle. Painavammat käyttäjät saattavat kuitenkin osua pohjaan hypätessään korkealle. Tähän auttaa pehmeä alusta tuotteen alla tai päällä.

AirFloor toimitetaan kuljetuslaukussa, joka mahtuu helposti mihin tahansa autoon. Patjan täyttämiseen tarvitset OV10 puhaltimen, jolla täyttäminen kestää vain hetken.

Mitä eroa on AirTrack P2 :sella ja AirFloorilla tai AirTrack P3:sella?

Käytännössä erona on vain paksuus. AirFloor on paksuudeltaan 10 cm, P2 20 cm ja P3 33 cm. Nämä pienet erot vaikuttavat kuitenkin käyttöön ja tuntumaan merkittävästi.

Paksumpi patja:

  • pehmeämpi lähtö
  • korkeammat hypyt
  • pehmeämmät alastulot
  • hellävaraisempi keholle

Ohuempi patja:

  • parempi kontrolli
  • nopeampi kimmoke
  • vaatii korkeamman ilmanpaineen lattiakosketuksen välttämiseksi

Käyttötarkoituksesi, ikäsi, taitotasosi ja kokosi vaikuttavat juuri sinulle parhaiten sopivan AirTrackin valintaan. Jos et ole varma mikä tuote sopii sinulle parhaiten, autamme mielellämme löytämään sopivimman vaihtoehdon.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

3 m, 4 m, 5,1 m, 6 m, 8 m, 10 m, 12 m, 15 m

Saatat myös pitää...