AirTrack Spark 20cm

1 229,00 2 715,00 

AirTrack Spark on suurin, pomppivin ja kaunein airtrack kotikäyttöön. Spark on kooltaan 5 x 1,4 m. Spark on 20 cm paksu eli tuplasti paksumpi kuin muut kotikäyttöön suunnitellut airtrackit.

 

Spark airtrackit toimitetaan suoraan Hollannista. Toimitusaika n. 1 viikko.

Tuotetunnus (SKU): AT-FL-Spark Osastot: , Avainsana tuotteelle

AirTrack Spark 20cm

AirTrack Spark on suurin, pomppivin ja kaunein airtrack kotikäyttöön. Spark on 20 cm paksu eli tuplasti paksumpi kuin muut kotikäyttöön suunnitellut airtrackit. Paksuuden ja paksun AirTrack Factoryn Sports Double-Wall (DWF) materiaalin ansioista Spark on parhaimmat pomput antava airtrack.

Spark sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien ja temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle Airtrackin avulla.  Sparkin paksuuden vuoksi sitä voi hyvin säätää eri painoisille ja tasoisille käyttäjille sopivaksi. Pehmeä, kimmoisa ja lähellä maata oleva alusta on hauska ja turvallinen liikuntaväline.

Lisätila mahdollistaa myös vauhdikkaammat temput. Kestävän materiaalin vuoksi Sparkissa on 5 vuoden takuu, uskomatonta!

Koko

Spark on saatavilla kolmessa koossa:

  • 5 x 1,4m
  • 4 x 2 m
  • 4 x 4 m

 

 

Mikä on AirTrack

AirTrack on ilmalla täytettävä voimistelu- ja hyppypatja sisä- ja ulkokäyttöön. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustavaa permantoa ja sitä voidaan käyttää monien eri lajien harjoitteluun esim. voimistelu, cheerleading, taitoluistelu, parkour, trikkaus ja kaikkiin pomppuihin ja voltteihin. AirTrack pehmentää laskeutumista ja mahdollistaa korkeammat hypyt.

Materiaali

AirTrackit on valmistettu testatusta ja myrkyttömästä PVC:stä ja DWF-materiaalista. Myymissämme AirTrack Factoryn tuotteissa on panostettu laatuun. Kaikki AirTrack Facktoryn kotituotteiden saumat on liimattu normaalin pvc-hitsauksen sijaan. Liimalla saadaan saumasta huomattavasti kestävämpi. AirFloorissa on lisäksi laadukkaat tarranauhat, jotka mahdollistavat esimerkiksi AirBlockiin kiinnitykset. Lisäksi saumoissa on ekstra saumateippaus varmistamassa ilmatiiveyden. Takuu 5 vuotta.

Asennus ja täyttö

AirTrackin mukana tulee sähköpumppu.

Säilytys ja huolto

AirTrack-patja on helppo taitella ja rullata säilytystä varten. Älä rullaa airtrackiä säilytykseen märkänä. Puhdista ja kuivaa AirTrackin pinta käytön jälkeen. AirTrack voidaan pestä vedellä ja haalealla saippualla. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Kun pinta on kuivunut, aloita rullaaminen patjan päästä (ei venttiilin kohdalta).

Tekniset tiedot

  • Paino 25 kg

Takuu

5 vuottaLisätiedot

Paino 18 kg (kilogramma)
Mitat 140 × 40 × 25 cm (senttimetri)
Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Koko

4x2m, 4x4m, 5×1,4m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirTrack Spark 20cm”

Saatat myös pitää...