Arrow Yoyo

16,99 

Arrow on YoYoFactoryn valmistama jojo sopii aloittelijalle sekä edistyneemmällä harrastajalle. Arrow on paketista otettaessa herkästi reagoiva (responsive). Arrow on muutettavissa vaihatamalla paketissa tulevalla laakerilla unresponsiveksi.

Tuotetunnus (SKU): YO-Arrow Osastot: ,

Arrow Jojo

Arrow on YoYoFactoryn valmistama jojo sopii aloittelijalle sekä edistyneemmällä harrastajalle. Arrow on paketista otettaessa herkästi reagoiva (responsive). Jojo käytöksen voi muuttaa unresponsiveksi vaihtamalla mukana toimitettavaan leveämpään laakeriin. Muutos tekee jojosta todella pyörivän, mikä mahdollistaa sormi spinnit.

Jojo on valmistettu polykarbonaattimuovista ja napa ja laakeri alumiinista.

Suosittelemme hankkimaan muutaman ekstra narun jojon mukaan.

 

Alla olevasta videosta näet lisää Arrow jojosta.

YoyoFactory

YoYoFactory suunnittelee ja valmistaa maailman parhaat jojot. Olit sitten aloittelija tai ammattilainen, niin heiltä löytyy sopiva jojo jokaiseen tarpeeseen. Kun haluat parasta, niin ei tarvitse etsiä muualta.

Mikä on jojo?

Jojo (yo-yo) on perinteinen taitolelu, joka koostuu kahdesta pyöreästä osasta, joita yhdistää akseli. Akseliin kiinnittyy naru. Jojo käytetään pitämällä narun päästä kiinni ja liikuttamalla edestakaisin. Jojolla voidaan tehdä lukemattomia erilaisia temppuja.

Tuotetiedot

  • Paino 64g
  • Leveys 42 mm
  • Gap 2,8/4,3 mm
  • Halkaisija 59 mm

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Väri

Galaxy, Keltainen, Punainen, sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arrow Yoyo”

Saatat myös pitää...