GAN 354M 3×3 kuutio

33,00 

GAN 354 V2 on erittäin nopea kuutio, jossa on hunajakenno rakenne. V2-kuution vähemmän kiiltävä pinta on osoittautunut toimivaksi ja kuution kääntäminen tuntuu silkkisen sileältä – jopa ilman voiteluaineita. Kuution ulkonäkö on ainutlaatuinen.

Varastossa

Osta ratkaisuohje mukaan

Secret tutorial for magic cubes

Secret tutorial for magic cubes Tämä pieni taskukokoinen kirja sisältää ratkaisu-ohjeet kaikille WCA-kuutioille 2x2-7x7, Megaminx, Pyraminx, Skewb ja SQ1. Lisäksi ratkaisumallit muille kuin WCA-kuutioille, kuten Mirrorcube, Mastermorphix, 2x2x3 ja Ivy-kuutio.

Tuotetunnus (SKU): TL-GAN354M-V2 Osastot: ,

GAN 354M

GAN 354 V2 on erittäin nopea kuutio, jossa on hunajakenno rakenne. V2-kuution vähemmän kiiltävä pinta on osoittautunut toimivaksi ja kuution kääntäminen tuntuu silkkisen sileältä – jopa ilman voiteluaineita. Kuution ulkonäkö on ainutlaatuinen. Sen musta sisäosa ja magneetit ovat selvästi näkyvissä läpinäkyvissä kapseleissaan. Paitsi että ne antaa ainutlaatuisen ilmeen, kapselit takaa myös, että magneetit ovat oikeassa paikassa. Parannus on huomattava verrattuna muihin magneettikuutioihin, joissa magneetit on liimattu käsin.

Tuotetiedot

  • Mitat: 54 mm x 54 mm x 54 mm
  • Paino 82g
  • Magneetit

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 10 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...