Kiipeilyote M

16,00 

Pulttikiipeilyote M on pulttikiinnitteinen kiipeilyote. Oteet ovat Kitkan Dimple M -sarjan otteita. Ote on keskikokoinen kahva.

Tuotetunnus (SKU): KIT-jug-M Osastot: ,

Kiipeilyote M

Kiipeilyote M on pulttikiinnitteinen kiipeilyote. Oteet ovat Kitkan Dimple M -sarjan otteita. Otteet myydään yksitellen. Kiipeilyote M on otetyypiltään keskikokoinen kahva ja sen on helppo käsiote. Otteen muodot ovat pyöreät, joten sillä on miellyttävä kiivetä. Erinomainen perus ote kotikiipeilyseiniin. Soveltuu myös jyrkemmille seinäprofiileille kovemmalle kiipeilijälle lämmittelyyn.

Otteen valmistusmateriaali on polyesterihartsi (PE) ja se kestää hyvin myös ulkokäyttöä.

Värit

Otteita on saatavilla usein useammassa värissä, yleensä keltainen, sininen, harmaa ja musta.

Tarvitsetko muunlaista otetta

Mikäli tarvitset laajempaa valikoimaa, niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy kiipeilyotteet kaikkiin tarkoituksiin tuhansista vaihtoehdoista.

Otteiden asennus

Otteet kiinnitetään 18 mm koivuvaneriin, johon porataan 12 mm reikä M10-lyöntimutterille. Otteen kiinnittämiseen muttereihin käytetään M10 pultteja. Otteessa on myös ruuvinreikä, jota voidaan käyttää ekstrana kiinnitykseen. Ruuvin tarkoitus on estää otteen pyörähtäminen, mikäli pultti löystyy.

Suosittelemme että kiipeilyseinä levyyn porataan noin tuplamäärä reikiä otteisiin nähden. Näin otteiden paikkaa voidaan myöhemmin vaihdella. Lähtökohta otemäärälle on noin 8 kpl/m2. Mikäli otteita asennetaan vaakasuoraan tapahtuvaan kiipeilyyn, niin nyrkkissääntönä laskennassa voi käyttää 5 kpl/juoksu metri.

Tekniset tiedot

  • Merkki: Kitka Climbing
  • Kiinnitys: M10 pultti (60-80 mm) + varmistusruuvi
  • Materiaali: polyesteri
  • UV valon kesto: hyvä
  • Paino n. 650 g/kpl

Lisätiedot

Paino 0,65 kg (kilogramma)
Laji

Kiipeily

Väri

Harmaa, Keltainen, Musta, sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilyote M”