Kitka oteharja

11,50 

Kitkan oteharja on erinomainen oteharja. Se on suunniteltu Suomessa. Harja on suunniteltu kiipeilyotteiden puhdistamiseen niin ulkona kuin sisällä.

Varren pituus on on 18 cm ja pään leveys on 3 cm. Harjaosan pituus on 7 cm ja leveys 2,5 cm, harjasten pituus on 1,7 cm.

 

Saatavilla kahdessa värissä: musta ja turkoosi.

Tuotetunnus (SKU): K-FL-brush-1 Osastot: ,

Kitka Climbing oteharja

Kitkan oteharja on erinomainen oteharja. Se on suunniteltu Suomessa. Harja on suunniteltu kiipeilyotteiden puhdistamiseen niin ulkona kuin sisällä. Harja on reilun kokoinen.

Kiipeilyharjalla harjaat pois mangnesiumjäljet, mullat ja pölyt. Sisäkäytössä sillä harjaa otteet nopeasti puhtaaksi kenkien kumista ja magnesiumista.

Harjan varsi on kestävää polyuretaania ja harjakset villisian karvaa, mikä kestää käytössä paljon paremmin kuin muoviset harjakset. Nämä harjat eivät todellakaan ole kertakäyttökamaa vaan näistä on iloa pitkäksi aikaa kovassakin käytössä. Tämän pienemmän Flatholdin harjan karvat ovat lyhyemmät ja täten hieman jäykemmät. Pieni harja on omimmillaan tarkassa työskentelyssä ulkona ja isompi harja sopii hyvin sisäkiipeilyyn.

Varren päässä on 10 asteen kulma, mikä tekee harjasta huomattavan helpon käyttää. Varren pituus on on 18 cm ja pään leveys on 3 cm. Harjaosan pituus on 7 cm ja leveys 2,5 cm, harjasten pituus on 1,7 cm.

Kitka Climbign brush

Edut

  • Kestävät ja kiveä vahingoittamattomat luonnon harjat
  • Kestävä muovivarsi
  • Varren kulma helpottaa käyttöä

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 3 × 3 cm (senttimetri)
Laji

Kiipeily

Väri

Musta, turkoosi