Miniramppi

5 500,00 12 500,00 

Rs Parksin miniramppi, pitäisi löytyä jokaisen itseään kunnioittavan skeittarin takapihalta. Mikromini on hauska ramppi neppailuun ja isompi miniramppi soveltuu hyvin kokeneelle harrastajalla.

Tutusti lisää ja lataa esite, tästä.

Tuotetunnus (SKU): RS-MR Osastot: , ,

Miniramppi

Rs Parksin miniramppi, pitäisi löytyä jokaisen itseään kunnioittavan skeittarin ja scoottarin takapihalta. Miniramppi on saatavilla kahdessa koossa mikronimiramppi ja miniramppi.

Minin runko on massiivipuuta ja vaneria, pinnat filmivaneria, joka on säänkestävää Suomen oloihin. Pintalevyjen käyttöikä on kotikäytössä jopa 5-10 vuotta.

Mikrominiramppi

Mikromini on hauska ramppi neppailuun. Se soveltuu myös perheen pienimmille rullalautailun opetteluun. Mikrominii on kooltaan 6 m pitkä, 3,6 leveä ja kaaren korkeus on 0,6 m. Mikrominissä ei tule kaiteita.

Miniramppi 1m

Miniramppin korkeus on 1 m ja leveys 4,8 m ja pituus 8 m. Miniramppi soveltuu jo hyvin kokeneen skeittaijaan rullailuun. Minirampissa tulee mukana kaiteet.

Paketin sisältö

Ramppi toimitetaan osasarjana, jossa on kaikki pohjista ylöspäin tarvittavat osat (perustuslaatat tai harkot eivät sisälly pakettiin).

Pintavanerit ovat levyinä, jotka pitää leikata mittaan paikan päällä, näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos pinnan osalta. Pintavaneri on 9 mm paksua filmivaneria.

Kaikki muut osat ovat määrämitassa ja niiden kokoamiseen tarvii vain vasaran, ruuvivääntimen ja 19 mm avaimen. Runko koostuu vaneriosista (21 mm) ja lankuista. Mukana toimitetaan kaikki tarvittavat ruuvit jne.

Miniramppi tulee asentaa tasaiselle routimattomalle alustalle tai pilari harkkojen päälle.

Minirampin asennus

Skeittiramppi voidaan rakentaa tasaiselle alustalle esimerkiksi nurmikolle kivilaattojen tai harkkojen varaan. Rungon tulisi olla irti maasta, että alusta tuulettuu. Rampin mukana toimitetaan asennusohjeet ja puhelimella saa aina soittaa jos tulee kysyttävää rakennusvaiheessa.

Toimitusaika

Toimitusaika varastosta on noin 1-2 viikkoa. Muuten noin 3-5 viikkoa. Rahti alkaen 240 €.

Tekniset tiedot

  • Mikromini koko 6 x 3,6 x 0,6 m
  • Miniramppi koko 8 x 4,5 x 1 m

Lisätiedot

Paino 500 kg (kilogramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Laji

Rullalautailu, Scoottaus

Koko

mikromini, miniramppi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miniramppi”

Saatat myös pitää...