RS Parkour Wedge volttiseinä

994,00 1 320,00 

RS Parkour wedge on monikäyttöinen blokki parkouriin, voimisteluun ja kaikenlaiseen temppuiluun.  Blokissa on kevyt jäykkä ydin, jonka ympärillä vaahtomuovi.  Wedge toimii erinomaisesti volttiseinänä, jota vasten voidaan tehdä seinävoltteja. Wedge on saatavilla kahdessa koossa: pieni 150x150x80cm ja iso 200x150x80cm.

Tuotetunnus (SKU): RS-wedge Osastot: ,

RS Parkour Wedge volttiseinä

RS Parkour wedge on monikäyttöinen blokki parkouriin, voimisteluun ja kaikenlaiseen temppuiluun.  Blokissa on kevyt jäykkä ydin, jonka ympärillä vaahtomuovi.  Wedge toimii erinomaisesti volttiseinänä, jota vasten voidaan tehdä seinävoltteja.

Kiilan voi nostaa seinää vasten jolloin sitä vasten voi tehdä vaikka käsilläseisontaharjoitteita tai erilaisia parkourista tuttuja seinävoltteja-, seinäjuoksuja ja ponnistuksia.

Kiilaa vois käyttää myös kaadettuna lattiaa vasten jolloin siitä saa oivan avun vaikka takaperinkuperkeikkojen tekemistä varten tai kiilan päältä voi ponnistaa erilaisia voltteja ja temppuja. Tässä asennossa kiila toimii myös pikkulapsille tietynlaisena juoksuramppina ja pienenä liukumäkenä jos pohjan alle laittaa korotuksen.

Kiilassa on styroxi-ydin, vaahtomuovipinta päällstettynä solumuovilla. Palikan pohja on huonosti luistavaa, kuvioitua PVC:tä, kyljet printattua PVC:tä ja pinta todella kestävää cordura-kangasta. Käytetty PVC on ftalaattitonta ja täyttää EN 71-3 lasten lelujen turvallisuus standardin. Kyljissä on kantokahvat liikutteluun.

Katso alta videoita kiilan käytöstä.

Koko

Wedge on saatavilla kahdessa koossa:

  • Pienempi: Leveys 150cm, korkeus (pitkä sivu) 150cm, korkeus (lyhyt sivu) 80cm, paino 27kg
  • Isompi: Leveys 150cm, korkeus (pitkä sivu) 200cm, korkeus (lyhyt sivu) 80cm, paino 37 kg

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Laji

parkour, Voimistelu

Koko

Pieni, Iso

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RS Parkour Wedge volttiseinä”

Saatat myös pitää...