Tear Aid – Type B korjausteippi

18,90 

Tear Aid ­– Type B korjausteipillä voit helposti korjata isommat reiät AirTrack tuotteissa. Tear Aid on monikäyttöinen, läpinäkyvä, joustava ja äärimmäisen kätevä paikkausmateriaali.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): TEAR Osastot: , ,

Tear Aid – Type B korjausteippi

Tear Aid – Type B korjausteipillä korjaat helposti isommat reiät AirTrack tuotteissa. Tear Aid on monikäyttöinen, läpinäkyvä, kestävä ja todella joustava paikkausmateriaali. Tear Aid korjausteippiä on kahta tyyppiä: A:ta ja B:tä. B on tarkoitettu vinyyleille ja PVC:lle. Type A puolestaan sopii kankaille ja tekstiileille.

Tällä paikkausteipillä korjaat lähes minkä tahansa muoviseen varusteeseen tulleen repeämän tai kuluman. Se soveltuu esimerkiksi AirTrackin, kumiveneen, packdraftin, asuntoauton ulkoteltan ikkunoiden, kahluuhousujen tai muovisten markiisin korjaukseen.

Paikka kestää kosteutta, UV-säteilyä, suolavettä ja kulutusta. Se on joustava, vesitiivis, ilmatiivis ja läpinäkyvä. Tear Aidin avulla voit tehdä kestävän ja huomaamattoman paikan hämmästyttävän näppärästi.

Tear Aidilla korjaaminen on äärimmäisen helppoa. Korjattava alue puhdistetaan ensin pakkauksen mukana tulevilla puhdistusliinoilla. Tämän jälkeen leikataan sopivan kokoinen paikka ja kiinnitetään teippi. Siinä kaikki. Paikka saavuttaa lopullisen kestonsa 24 tunnin kuluessa.

Lämmönkesto -28 – +87 C

Myyntipakkaus sisältää

  • 30,5 x 7,60 cm palan paikkatarraa
  • 1 kpl 30,4 cm vahvikesiiman, jolla voit korjata materiaalien reunoja
  • 2 kpl alkoholipuhdistuslappuja
  • kuvallisen käyttöohjeen

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tear Aid – Type B korjausteippi”

Saatat myös pitää...