YoyoFactory Loop 360

12,30 

Loop-tyyliset temput ovat epäilemättä joitain vaikuttavimpia katsella. Markkinoilta on kuitenkin ollut vaikea löytää sopivaa tuotetta, joka on johdonmukainen, helppo oppia ja tarpeeksi halpa, jotta se sopii myös budjettiin. Loop on responsiivinen jojo.

Tänä vuonna YoYoFactory tuo markkinoille Loop360:n. Loop360:n muoto on mukava, niissä ei ole pieniä osia ja ovat käyttövalmiita suoraan laatikosta. Yksinkertaisesti sanottuna Loop360 on ehdottomasti paras jojo looppi -temppujen treenaamiseen ja kehittämiseen!

Ota mukaan

Monitoimityökalu Jojoon

Monitoimityökalu jojojen huoltoon (yo-yo multitool). Työkalun avulla onnistuu laakereiden poisto, narun katkaisu, akselin poisto.

Jojo narupaketti - 10 kpl

10 kappaletta YoyoFactoryn jojon naruja. Narujen väri on vihreä.

Loop/Response öljy jojoon

Paksu öljy jojon laakereihin - Loop Performance/High Response jojoille. Mahdollistaa pitkät spinnit ja antaa laakereille lisää elinaikaa.

Pakkauskoko 15 ml.

Tuotetunnus (SKU): YoF-L360 Osastot: ,

YoyoFactory Loop 360

Loop-tyyliset temput ovat epäilemättä joitain vaikuttavimpia katsella. Markkinoilta on kuitenkin ollut vaikea löytää sopivaa tuotetta, joka on johdonmukainen, helppo oppia ja tarpeeksi halpa, jotta se sopii myös budjettiin.

Tänä vuonna YoYoFactory tuo markkinoille Loop360:n. Loop360:n muoto on mukava, niissä ei ole pieniä osia ja ovat käyttövalmiita suoraan laatikosta. Yksinkertaisesti sanottuna Loop360 on ehdottomasti paras jojo looppi -temppujen treenaamiseen ja kehittämiseen! Loop on responsiivinen jojo.

YoyoFactory

YoYoFactory suunnittelee ja valmistaa maailman parhaat jojot. Olit sitten aloittelija tai ammattilainen, niin heiltä löytyy sopiva jojo jokaiseen tarpeeseen. Kun haluat parasta, niin ei tarvitse etsiä muualta.

Mikä on jojo?

Jojo (yo-yo) on perinteinen taitolelu, joka koostuu kahdesta pyöreästä osasta, joita yhdistää akseli. Akseliin kiinnittyy naru. Jojo käytetään pitämällä narun päästä kiinni ja liikuttamalla edestakaisin. Jojolla voidaan tehdä lukemattomia erilaisia temppuja.

Tuotetiedot:

Paino 50,5g
Leveys 25,64mm
Halkaisija 57,43mm

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 14 × 6 cm (senttimetri)
Väri

Pinkki, sininen, Valkoinen, Vihreä