AirFloor 5 x 1 m

699,00 

AirFloor 5 x 1m:n voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!  Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien ja temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Takuu 2 vuotta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): AT-FL-0501 Osastot: , Avainsana tuotteelle
 

Kuvaus

AirFloor 5×1 m – monipuolinen treenialusta

AirFloor 5×1 m on 10 cm paksu AirTrack kotikäyttöön. Tämä on 3 merin AirFloorin pitempi versio, joka antaa enemmän tilaa vauhdikkaisiin temppuihin.

Oletko haaveillut omasta voimistelusalista kotona? AirFloor 5x1m:n voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!

Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien, flikkien ja muiden temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Kaikentasoiset tasapaino- ja kaatumisenehkäisyharjoitukset ovat helppoja ja turvallisia yksilöllisesti säädettävien ilmanpaineiden ansiosta. Pehmeä, kimmoisa ja lähellä maata oleva alusta on hauska ja turvallinen liikuntaväline. Yli 50% pienempi iskuvaikutus kehoon tarkoittaa uusia ulottuvuuksia kuntouttamisessa ja loukkaantumisten hoidossa.

Huom! Myymissämme AirTrack tuotteissa on panostettu laatuun. Kaikki AirTrack Facktoryn kotituotteiden saumat on liimattu normaalin pvc-hitsauksen sijaan. Liimalla saadaan saumasta huomattavasti kestävämpi. AirFloorissa on lisäksi laadukkaat tarranauhat niin lyhyellä kuin pitkilläkin sivuilla, jotka mahdollistavat esimerkiksi AirBlockiin kiinnitykset. Lisäksi saumoissa ekstra saumateippaus varmistamassa ilmatiiveyden. Takuu 2 vuotta.

Mikäli haluat monipuolisemman kokonaisuuden tutustu AirTrack -koti- ja harjoittelusettiin.
https://rsparks.fi/kauppa/airtrack-kotisetti/
https://rsparks.fi/kauppa/airtrack-harjoittelusetti/

ASENNUS JA TÄYTTÖ

Patjan täyttäminen erikseen myytävällä jalkapumpulla tai OV10 puhaltimella vie vain pienen hetken! Jalkapumppuun sisältyvän ilmanpainemittarin avulla voit säätää paineen juuri omiin mieltymyksiin ja käyttötarkoituksiin sopiviksi.

Tekniset tiedot

  • Koko 500 x 100 x 10 cm
  • Paino 15 kg
  • Säilytyskoko 110 x 35 x 35 cm

Takuu

2 vuottaLisätiedot

Paino 16 kg
Mitat 110 × 40 × 25 cm
Väri

vaaleanpunainen, sininen

Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos