AirFloor 5 x 1 m

556,00 

AirTrack Factory

AirFloor 5 x 1m:n voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!  Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien ja temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Takuu 2 vuotta.

Toimitus suoraan valmistajalta Hollannista. Toimitusaika normaalisti n. 4-8 päivää.

Tuotetunnus (SKU): AT-FL-0501 Osastot: , Avainsana tuotteelle

AirFloor 5×1 m – monipuolinen treenialusta

AirFloor 5×1 m on 10 cm paksu AirTrack kotikäyttöön. Tämä on 3 merin AirFloorin pitempi versio, joka antaa enemmän tilaa vauhdikkaisiin temppuihin.

Oletko haaveillut omasta voimistelusalista kotona? AirFloor 5x1m:n voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!

Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien, flikkien ja muiden temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Kaikentasoiset tasapaino- ja kaatumisenehkäisyharjoitukset ovat helppoja ja turvallisia yksilöllisesti säädettävien ilmanpaineiden ansiosta. Pehmeä, kimmoisa ja lähellä maata oleva alusta on hauska ja turvallinen liikuntaväline. Yli 50% pienempi iskuvaikutus kehoon tarkoittaa uusia ulottuvuuksia kuntouttamisessa ja loukkaantumisten hoidossa.

Huom! Myymissämme AirTrack tuotteissa on panostettu laatuun. Kaikki AirTrack Facktoryn kotituotteiden saumat on liimattu normaalin pvc-hitsauksen sijaan. Liimalla saadaan saumasta huomattavasti kestävämpi. AirFloorissa on lisäksi laadukkaat tarranauhat niin lyhyellä kuin pitkilläkin sivuilla, jotka mahdollistavat esimerkiksi AirBlockiin kiinnitykset. Lisäksi saumoissa ekstra saumateippaus varmistamassa ilmatiiveyden. Takuu 2 vuotta.

Mikäli haluat monipuolisemman kokonaisuuden tutustu AirTrack -koti- ja harjoittelusettiin.
https://rsparks.fi/kauppa/airtrack-kotisetti/
https://rsparks.fi/kauppa/airtrack-harjoittelusetti/

ASENNUS JA TÄYTTÖ

Patjan täyttäminen erikseen myytävällä jalkapumpulla tai OV10 puhaltimella vie vain pienen hetken! Jalkapumppuun sisältyvän ilmanpainemittarin avulla voit säätää paineen juuri omiin mieltymyksiin ja käyttötarkoituksiin sopiviksi.

jalkapumppu
Jalkapumppu
OV10 puhallin
OV10 puhallin

Tekniset tiedot

  • Koko 500 x 100 x 10 cm
  • Paino 15 kg
  • Säilytyskoko 110 x 35 x 35 cm

Takuu

2 vuottaLisätiedot

Paino 16 kg
Mitat 110 × 40 × 25 cm
Väri

vaaleanpunainen, sininen

Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...