Ale!

AirTrack koti PRO 5 m x 1.4m / 15 cm

Alkuperäinen hinta oli: 699,00 €.Nykyinen hinta on: 399,00 €.

AirTrack koti 5 m on 15 cm paksu ja 1.4 metriä leveä AirTrack. AirTrack soveltuu voimisteluun ja temppuiluun niin sisällä kuin ulkona. AirTrack koti on väriltään tyylikäs. Pinta on valkoinen, kyljet mustaa hiilikuitukuviota ja lisäksi airtrackissä on pinkit korostukset.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AT-home-5m-15-1 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

AirTrack koti PRO 5 m x 1.4m / 15 cm

AirTrack koti PRO 5 m on 15 cm paksu ilmapatja joka on 1.4 metriä leveä. AirTrack soveltuu voimisteluun ja temppuiluun niin sisällä kuin ulkona. AirTrack koti on väriltään tyylikäs. Pinta on valkoinen, kyljet mustaa hiilikuitukuviota ja lisäksi airtrackissä on pinkit korostukset.

Tuote kestää kovaa käyttöä ja takaa hyvät ilmat flikkien ja volttien tekoon. Normaalia koti Airtrackiä paksumpana saat AirTrackistä isommat ilmat. Leveämpi patja lisää turvallisuutta ja helpottaa henkisesti. Patjassa on tarrat lyhyillä sivuilla. Lyhyen sivun tarroja voi käyttää mm. toisen AirTrackin, tai alastulopatjan kiinnittämiseksi jatkoksi.

Asennus ja täyttö

AirTrackin mukana ei toimiteta automaattisesti pumppua. Patjan täyttäminen erikseen myytävällä OV10- tai OV04-puhaltimella  vie vain pienen hetken! Jalkapumpulla tämän kokoinen Airtrack on jo todella työläs ja hidas täyttää.

Mikäli aiot käyttää jo olemassa olevaa pumppua, niin huomaa että AirFloorissa on Halkey-roberts -venttiili ja pumppuun tarvitset todennäköisesti adapterin (Halkey-roberts), joka käy AirTrackin harmaisiin venttiileihin.


OV10 puhallin
OV10 puhallin


Adapteri
Adapteri

Tekniset tiedot

  • Koko 500 x 140 x 15 cm
  • Paino 28 kg

Takuu

1 vuotta

Lisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 30 × 30 cm (senttimetri)
Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirTrack koti PRO 5 m x 1.4m / 15 cm”

Saatat myös pitää...