AirTrack Stratos (P2 5 x 1,4 m)

1 357,80 

AirTrack Stratos on erikoismalli, jota on valmistettu vain rajoitettu erä. AirTrack Stratos on suurin kotikäyttöön suunniteltu AirTrack, jonka pinta-ala on 2,5 kertaa suurempi kuin AirFloor 3×1:ssä. Tyylikäs Stratos -patja on kooltaan 5 x 1,4 m ja paksuutta patjalla on 20 cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AT-STRATOS Osastot: , Avainsana tuotteelle

AirTrack Stratos – P2 5 x 1,4 m

AirTrack Stratos on erikoismalli, jota on valmistettu vain rajoitettu erä. AirTrack Stratos on suurin kotikäyttöön suunniteltu AirTrack, jonka pinta-ala on 2,5 kertaa suurempi kuin AirFloor 3×1:ssä. Tyylikäs Stratos -patja on kooltaan 5 x 1,4 m ja paksuutta patjalla on 20 cm. Paksumpi AirTrack mahdollistaa suuremmat ilmat ja pehmeämmät alastulot. Lisätila mahdollistaa myös vauhdikkaammat temput.

Alla oleva kuva havannoillistaa Stratoksen ja AirFloorin koko eroa.

AirTrack stratos size

Stratos on varustettu ”AirTrack Seam Protection” saumateippauksella, jollaista ei ole muiden valmistajien AirTrackeissä. Saumavahvistus takaa sen, että ne kestävät vuosien kovaa käyttöä. Tämän vuoksi annamme AirTrackeille 2 vuoden takuun.

Oletko haaveillut omasta kuntosalista kotona? AirTrackin voit pystyttää vaikka olohuoneeseesi tai takapihallesi!

Setti sopii kaikenlaisiin lattialla tehtäviin liikuntamuotoihin sekä volttien ja temppujen tekoon. Harjoittelu nousee uudelle tasolle AirFloorin avulla. Kaikentasoiset tasapaino- ja kaatumisenehkäisyharjoitukset ovat helppoja ja turvallisia yksilöllisesti säädettävien ilmanpaineiden ansiosta. Pehmeä, kimmoisa ja lähellä maata oleva alusta on hauska ja turvallinen liikuntaväline. Yli 50% pienempi iskuvaikutus kehoon tarkoittaa uusia ulottuvuuksia kuntouttamisessa ja loukkaantumisten hoidossa.

ASENNUS JA TÄYTTÖ

Patjan täyttäminen erikseen myytävällä OV10 puhaltimella vie vain pienen hetken!

OV10 puhallin
OV10 puhallin

Tekniset tiedot

  • Koko 500 x 140 x 20 cm
  • Paino 20 kg
  • Säilytyskoko 150 x 35 x 20 cm

Takuu

2 vuottaLisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)
Mitat 150 × 40 × 25 cm (senttimetri)
Laji

Cheerleading, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...