Gibbon Classic Line Tree Pro Set 15m -slackline

69,00 

Gibbonin Classic Line -slackline on maailman myydyin slackline. Classic Linessä on erinomainen hinta-laatusuhde. Slackline-nauha voidaan kiinnittää esimerkiksi kahden puun väliin.

KORVAUTUNUT TÄLLÄ TUOTTEELLA.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): FIT-GB-CLASSIC-TR Osastot: ,

Gibbon Classic -slackline 15m, puusuojilla

Gibbon Classic Line -slackline on maailman myydyin slackline. Classic Linessä on erinomainen hinta-laatusuhde. Slackline-nauha voidaan kiinnittää esimerkiksi kahden puun väliin. Tässä paketissa tulee mukana myös puusuojukset, jotka suojaavat puihin kiinnittäessä puita kulumiselta.  Paketissa on mukana slackline, kiinnityslenkki ja laadukas räikkä kiristykseen, puusuojat, räikän suoja ja säilytyspussi. Nauhan pinnassa on silkkipainettu printtaus, mikä lisää kitkaa nauhassa.

Tämä slackline on kestävä ja sitä on helppo käsitellä. Gibbon Classic Line slackline on erinomainen valinta niin kotiin kuin esim. koulukäyttöön. Gibbon®-Slacklines on maailman johtava slackline-tuotteiden valmistaja.

Slackline lajina

Slackline on erinomainen laji tasapainon ja motoriikan kehittämiseen. Slackline on sukua nuoralla kävelylle, mutta leveämpi ja joustava nauha tekee tasapainoilusta helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi joustava nauha mahdollistaa erilaisten temppujen tekemisen.

Lisätietoja


Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus 15 m (12,5 m Slackline ja 2,5 m lenkki kiristimellä)
  • Leveys: 55 mm
  • Nauha on ns. staattinen, joka ei jousta (n.5% venyvyys)
  • Pakkauskoko 280 x 220 x 130 mm
  • Paino 3.1 kg

Lisätiedot

Paino 3,1 kg (kilogramma)
Mitat 28 × 22 × 13 cm (senttimetri)
Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Laji

Koululiikunta, Kuntoilu