Mini bands vastuskuminauhat 5 kpl

9,90 

Mini bands vastuskuminauhoja voit hyödyntää ala- ja yläkropan treeneissä. Mini bandsit ovat pieniä lenkin muotoisia vastuskuminauhoja, joilla lisäät helposti säädettävää vastusta treeneihin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): K-minibands Osastot: ,

Mini bands vastuskuminauhat 5 kpl

Mini bands vastuskuminauhoja voit hyödyntää ala- ja yläkropan treeneissä. Mini bandsit ovat pieniä lenkin muotoisia vastuskuminauhoja, joilla lisäät helposti säädettävää vastusta treeneihin. Vastuskuminauhoilla lisäät niin voimaa kuin kehonhallintaa. Mini bandsit toimivat erinomaisesti esim. pakaroiden, jalkojen, käsien, olkapäiden ja lantion seudun harjoitteissa. Mini bandsien ehdoton valtti on, että niitä on helppo kuljettaa mukana. Voit siis näppärästi ottaa ne mukaan vaikka kesämökille.

Pakkauksen sisältö

Pakkauksessa on 5 kappaletta eri vahvuisia mini bandsejä ja säilytyspussi. Nauhojen pituus on 30 cm ja leveys 5 cm. Nauhan vastus vaihtelee nauhan paksuuden mukaan. Eri nauhojen vastus keveimmästä ja raskaimpaan:

  • Vihreä, 2,3 kg
  • Sininen, 4,5 kg
  • Keltainen, 6,8 kg
  • Punainen, 9 kg
  • Musta, 13,6 kg

Jos haluat lisää vastusta, niin hyödynnät vain useampaa nauhaa yhtä aikaa.

Mini bandsien materiaali ja säilytys

Mini bandsit on valmistettu kestävästä lateksista, joka säilyttää joustavuuden kovassakin käytössä. Vältä vastuskuminauhan venyttämistä yli kaksinkertaisesti sen pituuteen nähden. Älä altista nauhoja kuumuudelle ja suoralle auringonpaisteelle. Näin varmistat vastuskuminauhan pitkäikäisyyden.

Tekniset tiedot

  • Nauhojen koko 30×5 cm
  • Pakkauksen paino 150 g

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 9 × 4 cm (senttimetri)
Laji

Kuntoilu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mini bands vastuskuminauhat 5 kpl”

Saatat myös pitää...