Jame-Balancer – tasapainolauta

29,00 

Jame-Balancer -tasapainolauta on pieni näppäri yhden jalan harjoitusväline tasapainon kehittämiseen. Balancer sopii erinomaisesti mm. taitoluistelijoiden, tansijoiden ja hiihtäjien harjoitteluun. Jame-Balancerista on saatavilla kahta mallia: Hopean värisellä tasapainon saavuttaminen on helpompaa kuin vaativammalla violetilla.

Tuotetunnus (SKU): Jame-balancer Osastot: ,

Jame-Balancer -tasapainolauta

Jame-Balancer -tasapainolauta on pieni näppäri harjoitusväline tasapainon kehittämiseen. Voit käyttää Jame-Blanceria jalkojen (yhden tai molempien), kämmenien, kyynärvarsien tai pakaroiden alla tasapainoharjoituksissasi.  Balancer soveltuu erinomaisesti taitoluistelijoiden sekä tanssijoiden harjoitteluun. Jame-Balancer soveltuu erinomaisesti myös murtomaahiihtäjien harjoitteluun. Lusikalla opit löytämään tasapainon ja vahvistat lihaksia kropassa, mikä helpottaa suksen päällä tasapainoilua luisteluhiihdossa.

Jame-Balancereilla voit yhdistää tasapaino-, lihaskunto- ja voimistelu-/jumppatreenejä toisiinsa. Voit hyödyntää harjoituksissa erilaisia harjoitusvälineitä esim. kepit, erillaiset pallot, keilat, hernepussit, kuminauhat, levytangot jne. Urheilijoiden harjoittelun lisäksi Spinner soveltuu myös apuvälineeksi kuntoutukseen ja yleiseen tasapainon kehittämiseen. Balancerin avulla harjoitat nilkan ja jalan lihaksia ja tasapainoa. Tasapainolaudalla harjoitellulla vahvistat myös keskivartalon lihaksia.

Jame-Balancerista on saatavilla kahta mallia. Hopean värisellä tasapainon saavuttaminen on helpompaa kuin vaativammalla violetilla. Mikäli tarvitset vielä helpompaa versiota, niin voit hyödyntää Jame-Spinneriä.

Harjoitusohjeita

Lataa alta harjoitusohjeita:

Oheisessa videossa näet, miten Jame-Spinnerillä piruetit pyörii

Katso alta videolta tasapainoharjoitusvideo:

Katso alta mallia hiihtäjän tasapaino harjoitteisiin:

 

Tekniset tiedot

Paketissa: 1 kpl Jame-Balancer

Hopeinen Jame-Balancer
Korkeus: 2cm
Pituus: 27cm
Leveys: 8/10cm
Paino: 235g

Violetti Jame-Balancer

Korkeus: 2,5cm
Pituus: 27cm
Leveys: 8/10cm
Paino: 250g

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Laji

Kuntoilu, taitoluistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle

Väri

Harmaa, Violetti

Saatat myös pitää...