Jame-Spinner – piruettilusikka

25,00 

Jame-Spinner -piruettilusikka on kehitetty mm. taitoluistelijoiden ja tanssijoiden harjoitteluvälineeksi. Spinneriä voidaan käyttää tasapainolaudan tavoin, mutta yhdellä jalalla. Kaaren pohjan avulla spinnerillä, nimensä mukaisesti, voidaan harjoitella piruetteja. Spinnerillä harjoitellessa opit löytämään vartalon keskipisteen, joka on tasapainon perusta.

Tuotetunnus (SKU): Jame-spinner Osastot: ,

Jame-Spinner -piruettilusikka

Jame-Spinner -piruettilusikka on kehitetty mm. taitoluistelijoiden ja tanssijoiden harjoitteluvälineeksi. Spinneriä voidaan käyttää tasapainolaudan tavoin, mutta yhdellä jalalla. Kaarevan pohjan avulla spinnerillä, nimensä mukaisesti, voidaan harjoitella piruetteja. Spinnerillä harjoitellessa opit löytämään vartalon keskipisteen, joka on tasapainon perusta.

Taitoluistelijat voivat harjoitella spinnerillä ilman jäätä piruetteja, askelsarjoja, hyppyjä ja alastuloja. Pienen koon vuoksi piruettilusikka kulkee helposti mukana ja sillä voi harjoitella niin kotona kuin esim. jäähallin käytävillä.

Spinner soveltuu erinomaisesti myös murtomaahiihtäjien harjoitteluun. Lusikalla opit löytämään tasapainon ja vahvistat lihaksia kropassa, mikä helpottaa suksen päällä tasapainoilua luisteluhiihdossa.

Urheilijoiden harjoittelun lisäksi Spinner soveltuu myös apuvälineeksi kuntoutukseen ja yleiseen tasapainon kehittämiseen. Spinnerin avulla harjoitat nilkan ja jalan lihaksia ja tasapainoa. Spinnerillä harjoitellulla vahvistat myös keskivartolon lihaksia. Piruettilusikka soveltuu kaiken ikäisille, jotka haluavat kehittää tasapainoa kätevästi.

Piruettilusikasta löytyy myös haastavampi versio Jame-balancerin muodossa, mikäli Spinnerillä harjoittelu alkaa tuntumaan liian helpolta.

Harjoitteluohjeita

Lataa alta harjoitusohjeita:

Oheisessa videossa näet, miten Jame-Spinnerillä piruetit pyörii

Katso alta videolta tasapainoharjoitusvideo:

Katso alta mallia hiihtäjän tasapaino harjoitteisiin:

 

Tekniset tiedot

Paketissa: 1 kpl Jame-Spinner
Korkeus: 1,2cm
Pituus: 23,5cm
Leveys: 7/9cm
Paino: 147g

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Laji

Kuntoilu, taitoluistelu

Paikka

Kotiin, Sisälle

Väri

Oranssi, sininen, turkoosi

Saatat myös pitää...