Pedalo Pedasan 32 cm

109,00 

Pedalo Pedasan tasapainorullalla kehität tasapainoa. Tasapainorullan avulla harjoittelu kehittää tasapainon lisäksi ryhtiä ja jalkojen toimintaa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): PE-pedasan Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Pedalo Pedasan 32 cm

Pedalo Pedasan tasapainorullalla kehität tasapainoa. Tasapainorullan avulla harjoittelu kehittää tasapainon lisäksi ryhtiä, jalkojen toimintaa, vartalon hallintaa sekä reagointikykyä. Pedasanin päällä voit alkuun vain seistä. Alun jälkeen Pedasanilla voi kävellä kuin tukin päällä ja rullailla menemään. Lisäksi voit yhdistää monia lihaskuntoharjoitteita, kuten kyykkäämistä rullan päällä saadaksesi harjoitteluun lisää haasteita ja keholle ärsykkeitä. Yksi tehokas harjoitus on kopitella kuntopalloa Pedasanin päällä.

Pedasan koostuu kahdesta pyörästä ja niitä yhdistävästä rimakehästä. Puusta valmistetut pyöreät rimat hierovat miellyttävästi jalkapohjia samalla stimuloiden jalkojen verenkiertoa. Tämä 100 % Saksassa valmistettu laatutuote sopii niin lapsille leikkeihin kuin aikuisille monipuoliseen harjoitteluun.

Pedasan tasapainopyörän renkaat ovat koivuvaneria ja niiden pinta on kumia. Renkaat yhdistyvät toisiinsa metalliakselilla ja pyökistä valmistetuilla rimoilla. Rullan halkaisija on 32 cm ja leveys 37 cm. Käyttäjän maksimipaino on 100 kg.

Tuotetiedot

  • Rullan halkaisija 32 cm
  • Leveys 37 cm
  • Paino 4,5 kg
  • Käyttäjän maksimipaino 100 kg
  • Valmistusmaa Saksa

 

Lisätiedot

Paino 4,5 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 32 × 42 cm (senttimetri)
Laji

Kuntoilu

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pedalo Pedasan 32 cm”

Saatat myös pitää...