Pedalo Classic

165,00 

Pedalo Classic on klassinen ja hauska väline kävelytasapainon harjoitteluun. Pedalon käyttö simuloi kävelyä ja erityisesti sujuvaa painon vaihtoa jalalta toiselle. Liike lisää jalkojen reagointikykyä ja tasapainoa kävelyyn. Pedalolla polkeminen lisää myös koko kehon hallintaa ja ryhtiä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PE-552001 Osastot: ,

Pedalo classic

 

Pedalo Classic on klassinen ja hauska väline kävelytasapainon harjoitteluun. Pedalon käyttö simuloi kävelyä ja erityisesti sujuvaa painon vaihtoa jalalta toiselle. Liike lisää jalkojen reagointikykyä ja tasapainoa kävelyyn. Polkeminen lisää myös koko kehon hallintaa ja ryhtiä.

Tuplapyörien ja vakaiden 30 x 14 cm jalkalautojen ansiosta Pedalo Classic sopii tasapainon harjoitteluun lapsesta vaariin. Tuotetta voi käyttää sisällä ja ulkona. Suositeltu käyttäjän ikä yli 3 vuotta ja tuote kestää jopa 200 kg painoa.

Pedalo on erinomainen väline niin kotipihaan lapsille kuin päiväkotien ja koulujen pihoille. Se soveltuu myös kuntoutuskäyttöön. Mikäli haluat enemmän haastetta tutustu Pedalo Sport -malliin.

Tuote on valmistettu sään kestävästä puusta eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja. Valmistus on 100 % Saksassa ja tuotteella on 5 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

  • Painoraja 200 kg
  • Mitat: 44 x 37 x 22 cm
  • Paino 6,2 kg
  • Takuu: 5 vuotta

Lisätiedot

Paino 6,2 kg (kilogramma)
Mitat 44 × 37 × 22 cm (senttimetri)
Laji

Koululiikunta, Kuntoilu

Paikka

Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...