Handy Care Ring -hoitorengas

59,00 

Handy Care Ring™ -hoitorengas on itsehoitoväline, joka on kehitetty käden rasitusvammojen kuten tennis- ja golfkyynärpään, hiirikäden sekä muiden käden rasitusvammojen hoitoon.

Ostetaan usein yhdessä

Garnaatio - hierontaöljy 25 ml

Allergisoimaton Garnaatio-hierontaöljy 25 ml korkillisessa pullossa. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi yhdessä Handy Care Ring -hoitorenkaan kanssa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): K-care-ring Osastot: ,

Handy Care Ring -hoitorengas

 

Handy Care Ring™ -hoitorengas on itsehoitoväline, joka on kehitetty käden rasitusvammojen kuten tennis- ja golfkyynärpään, hiirikäden sekä muiden käden rasitusvammojen hoitoon. Handy Care Ring -hierontarengas on näppärä ja tehokas apuväline käsiongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Käsivarren vaivat johtuvat usein kyynär- ja/tai olkavarren lihaskalvojen kiinnittymisestä toisiinsa. Tämä aiheuttaa lihasten ärsyyntymistä.

Hoitorenkaan avulla on mahdollista helpottaa lihasten kireyttä, jolloin lihasten paraneminen pääsee käyntiin. Hierontarenkaan teho perustuu siihen, etät hoitotutit irrottavan lihaksia toisistaan, jolloin lihakset vähitellen rentoutuvat vapauttaen hermot ja suonet puristuksesta.

Hoitorenkaasta höytyvät monet, joiden kädet joutuvat koville harrastuksissa ja töissä esim. muusikot, toimistotyöläiset, kampaajat, kiipeilijät, hoitajat jne.

Käyttöohje

  • Asenna kumitut renkaaseen pyörittämällä.
  • Säädä rengas käsivarteesi sopivaksi kumitutteja pyörittämällä.
  • Pyöritä rengasta käsivarren ympärillä tai tee edestakaisia liikkeitä.
  • Käytä tarvittaessa hierontaöljyä, jolloin ihoon kohdistuva kitka vähänee.
  • Käytön jälkeen voit puhdistaa renkaan miedolla saippuavedellä.

Aloita hoito aina varovasti ja kuunnellen omia tuntemuksia. Säädä kumituttien tiukkuutta tarvittaessa. Hoitorenkaan säännöllisellä käytöllä voi saada helpotusta kiputiloihin sekä ennaltaehkäistä niitä. Käytä rengasta säännöllisesti, mutta älä käytä liian pitkiä aikoja kerrallaan. Käytä aluksi rengasta vain muutama minuutti kerrallaan.

HUOM. Handy Care Ring -hoitorenkaan käyttöä on vältettävä, jos lihaksessa on akuutin tulehduksen merkkejä (nestekertymää, turvotusta) tai iholla on haavoja tai muita rikkeymiä. Kumiallergiasta kärsivien on syytä noudattaa varovaisuutta.

Renkaan rakenne

Rengas on valmistettu kierrätyskelpoisesta Polypropeenista jota käytetään myös elintarviketeollisuudessa. Hierontatutit ovat allergiavapaata TPU kumia.

Rengas sopii käteen, jonka ympärysmitta on maksimissaan noin 35cm. Pienikokoinen Handy Ring kulkee mukana, vaikka käsilaukussa.

Tuotetiedot

  • Paino 270 g
  • Koko 18 × 18 × 3 cm

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 18 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Punainen, Vihreä, Violetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Handy Care Ring -hoitorengas”

Saatat myös pitää...