Puiset voimistelurenkaat

49,00 

Puiset voimistelurenkaat ovat loistava liikuntaväline niin lasten leikkeihin kuin aikuisten kovaan treeniin. Renkailla voit helposti tehdä monipuolisen kotiteenin.

Tuotetunnus (SKU): K-Renkaat Osastot: ,

Puiset voimistelurenkaat

Puiset voimistelurenkaat ovat loistava liikuntaväline niin lasten leikkeihin kuin aikuisten kovaan treeniin. Renkailla voit helposti tehdä monipuolisen kotitreenin. Vastusta voi säätää helposti hihnan pituutta ja liikekulmaa säätämällä. Tämä kaikki käy silmän räpäyksessä.

Lapsille kodin katossa roikkuvat renkaat ovat vastustamaton voima, joka kehottaa liikkumaan ja pitämään hauskaa.

Renkaat on valmistettu Suomessa laadukkaasta kotimaisesta koivuvanerista. Renkaat toimitetaan valmiilla puupinnalla, joka takaa parhaan pidon. Voimistelurenkaat ovat kansainvälisen voimisteluliiton mitoituksen mukaiset, ulkohalkaisija 236mm, paksuus 28mm. Koko soveltuu niin aikuisille kuin lapsillekin.

Halutessasi renkaisiin väriä tai mikäli haluat ne ulkokäyttöön, voit käsitellä renkaat esim. puuvahalla. Ulkokäyttöön meillä on valikoimassa paremmin kestävät komposiittimuovista valmistetut renkaat.

Kiinnityshihnat toimivat pikalukoilla ja korkeuden säätö käy käden käänteessä. Hihnan pituus on 5m – lenkkinä käytettynä 2,5m ja leveys 2,5 cm. Hinnat on saatavilla sekä mustana että valkoisena.

Painoraja on 120 kg.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 25 × 10 cm (senttimetri)
Paikka

Kotiin, Sisälle

Laji

Voimistelu

Hihnan väri

musta, valkoinen

Saatat myös pitää...