Ilmajoogakangas

67,00 

Hyvä imajoogakagas, jonka pituus on 5 m ja leveys 2.8 m. Ilmajooga on hyvä vaihtoehto tai lisä joogaharjoitteluun ja se vahvistaa sekä venyttää kehoa.

Ostetaan usein yhdessä

Teräksinen sulkurengas - Screw gate

Singing Rock teräksinen ovaalisulkkari ruuvilukitteisella portilla. Sopii erinomaisesti väkipyörien asentamiseen, nousukahvoihin, varmistuslaitteisiin ja riggauksiin. Standardinmukaisuus: EN 362 - Henkilösuojaimet.

 

Grivel nauhalenkkiketju - Lyhyt

Grivel nauhalenkkiketju on kätevä jatko joogakankaiden ja -nauhojen ripustamiseen. Ketjun avulla pystyt nopeasti säätämään ripustuskorkeutta sopivaksi. Ketjun pituus 40cm.

Varasto loppu

Firetoys kiinnitysrengas ilmajoogakankaille

Teräksinen kiinnitysrengas ilmajoogakankaan solmimiseksi.

Tuotetunnus (SKU): kangas5m Osastot: ,

Ilmajoogakangas

Hyvä imajoogakagas, jonka pituus on 5 m ja leveys 2.8 m. Ilmajooga on hyvä vaihtoehto tai lisä joogaharjoitteluun ja se vahvistaa sekä venyttää kehoa.

Ilmajoogakangasta voi käyttää tukena ja apuna normaaleissa joogaliikkeissä, venytellessä tai pilates harjoittelussa. Lisäksi ilmasilkki mahdollistaa monia tehokkaampia jooga- ja venytysliikkeitä. Ilmajoogakangas on myös lasten suosiossa, sen sisään on kiva piiloutua ja käydä makoilemaan.

Jos kankaan korkeutta tarvitsee säädellä usein, kannattaa hankkia myös nauhalenkkiketju ja 2 sulkurengasta jokaista kiinnityspistettä kohden.

Kankaan jousto noin 10%. Ilmajooga on yhdistelmä perinteistä joogaharjoittelua ja ilma-akrobatiaa. Kankaan avulla voit tehdä erilaisia lihaksia vahvistavia harjoitteita sekä kehittää liikkuvuutta ja harjoitella jooga-asentoja kangasta apuna käyttäen. Kangas on myös takuuvarma hitti lasten keskuudessa, sillä siinä on mukava rentoutua, roikkua ja viettää aikaa.

Katso alta ohjeet solmun tekemiseen:

Ominaisuudet

  • Pituus 5m
  • Leveys 2.8m
  • Materiaali: Nylon
  • Paino 1 kg
  • Pakkauskoko 30 x 20 x 20 cm
  • Valmistusmaa: Kiina

Lisätiedot

Paino 1,2 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Väri

Musta, Pinkki, Punainen, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmajoogakangas”

Saatat myös pitää...