Kiipeilyote – jalkaote

3,99 4,60 

Pulttikiinnitteinen jalkaote on Kitkan Dimple Feet sarjasta. Otteet myydään yksitellen. Jalkaote on otetyypiltään helppo jalkaote. Ote soveltuu erinomaisesti lapsille jalkaotteeksi, jos kiipeilyseinällä käytetään kiipeilykenkiä. Edistyneemmät kiipeilijät voivat käyttää otetta myös käsiotteena.

Poista
Tuotetunnus (SKU): KIT-FEET Osasto:

Kiipeilyote – jalkaote

Jalkaote on Kitkan Dimple Feet sarjasta. Otteet myydään yksitellen. Jalkaote on otetyypiltään helppo jalkaote. Ote soveltuu erinomaisesti lapsille jalkaotteeksi, jos kiipeilyseinällä käytetään kiipeilykenkiä. Edistyneemmät kiipeilijät voivat käyttää otetta myös käsiotteena.

Otteen valmistusmateriaali on polyesterihartsi (PE) ja se kestää hyvin myös ulkokäyttöä.

Otteita on saatavilla usein useammassa värissä, yleensä keltainen, sininen, harmaa ja musta. Laita tilauksen yhteyteen maininta toivotusta väreistä tai kysy varastotilanne soittamalla ( +358 8 613 9190 )tai sähköpostilla info (at) rsparks.fi.

Mikäli tarvitset laajempaa valikoimaa, niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy kiipeilyotteet kaikkiin tarkoituksiin.

Otteiden asennus

Otteet kiinnitetään 18 mm koivuvaneriin, johon porataan 12 mm reikä M10-lyöntimutterille. Otteen kiinnittämiseen muttereihin käytetään M10 pultteja. Suosittelemme että kiipeilyseinä levyyn porataan noin tuplamäärä reikiä otteisiin nähden. Näin otteiden paikkaa voidaan myöhemmin vaihdella. Lähtökohta otemäärälle on noin 8 kpl/m2. Mikäli otteita asennetaan vaakasuoraan tapahtuvaan kiipeilyyn, niin nyrkkissääntönä laskennassa voi käyttää 5 kpl/juoksu metri.

Tekniset tiedot

  • Merkki: Kitka Climbing
  • Kiinnitys: M10 pultti
  • Materiaali: polyesteri
  • UV valon kesto: hyvä
  • Paino n. 85 g/kpl

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Laji

Kiipeily

Pultilla vai ilman

Pultilla, ilman

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilyote – jalkaote”