Kiipeilyote S

6,00 6,70 

Pulttikiipeilyote S on pulttikiinnitteinen kiipeilyote. Otetyyppi on minikahva.

Poista
Tuotetunnus (SKU): KIT-jug-S Osasto:

Kiipeilyote S

Kiipeilyote S on pulttikiinnitteinen kiipeilyote. Oteet ovat Kitkan Dimple S -sarjan oteita. Otteet myydään yksitellen. Kiipeilyote S on otetyypiltään minikahva ja sen on kohtalaisen helppo ote. Ote soveltuu erinomaisesti lasten käsiotteeksi sekä jalkaotteetksi ilman kiipeilykenkiä suoritettavaan kiipeilyyn. Otteen muodot ovat pyöreät, joten se on ilman kenkiäkin miellyttävä jalan alla. Erinomainen perusote kotikiipeilyseiniin.

Otteen valmistusmateriaali on polyesterihartsi (PE) ja se kestää hyvin myös ulkokäyttöä.

Otteita on saatavilla usein useammassa värissä, yleensä keltainen, sininen, harmaa ja musta. Laita tilauksen yhteyteen maininta toivotusta väreistä tai kysy varastotilanne soittamalla ( +358 8 613 9190 )tai sähköpostilla info (at) rsparks.fi.

Mikäli tarvitset laajempaa valikoimaa, niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy kiipeilyotteet kaikkiin tarkoituksiin.

Otteiden asennus

Otteet kiinnitetään 18 mm koivuvaneriin, johon porataan 12 mm reikä M10-lyöntimutterille. Otteen kiinnittämiseen muttereihin käytetään M10 pultteja. Otteessa on myös ruuvinreikä, jota voidaan käyttää ekstrana kiinnitykseen. Ruuvin tarkoitus on estää otteen pyörähtäminen, mikäli pultti löystyy.

Suosittelemme että kiipeilyseinä levyyn porataan noin tuplamäärä reikiä otteisiin nähden. Näin otteiden paikkaa voidaan myöhemmin vaihdella. Lähtökohta otemäärälle on noin 8 kpl/m2. Mikäli otteita asennetaan vaakasuoraan tapahtuvaan kiipeilyyn, niin nyrkkissääntönä laskennassa voi käyttää 5 kpl/juoksu metri.

Tekniset tiedot

  • Merkki: Kitka Climbing
  • Kiinnitys: M10 pultti + varmistusruuvi
  • Materiaali: polyesteri
  • UV valon kesto: hyvä
  • Paino n. 300 g/kpl

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Laji

Kiipeily

Pultilla vai ilman

Pultilla, ilman

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilyote S”