Dragon Balls 120 mm

49,00 

Dragon balls 120 mm, roikkuvat harjoittelupallot ovat Didaksin käsialaa. Näiden pallojen avulla treenaat käsivoimia ja koko vartaloa.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KI-DR-ball-120 Osastot: ,

Dragon Balls 120 mm

Dragon balls 120 mm, roikkuvat harjoittelupallot ovat Didaksin käsialaa. Näiden pallojen avulla treenaat käsivoimia ja koko vartaloa.

Käytät roikkuvia palloja sitten osana OCR- (obstacle course race) tai Ninja Warrior-rataa taikka kotona roikunta harjoittelua niin nämä pallot toimivat erinomaisesti. Nämä ninja pallojen täysin pyöreä muotoilu tekee palloista ergonomisen käyttää. Paketissa tulee kaksi kappaletta palloja. Palloissa on kiinnitystä varten metallinen lenkki.

Pallot on valmistettu polyesterin (PE) ja hiekan sekoituksesta, jota käytetään tyypillisesti kiipeilyotteissa. Materiaali on erittäin kulutuskestävä ja sitä voidaan käyttää niin ulkona kuin sisällä. Pallon kitka on suurempi kuin puisissa palloissa. Pallojen kanssa suosittelemme magnesiumin käyttöä lisäämään kitkaa.

120 mm koko

12 cm halkaisijan pallossa ei enää niin vain roikutakaan puristamalla. 12 cm pallosta pitää roikkua yläpinnasta kiinnipitäen. Palloa ei saa upotettua koko käteen, minkä johdosta pallossa pelkkä roikkuminen alkaa vaatia keskivartalolta voimaa.

Tekniset tiedot

  • Halkaisija 120 mm
  • Paino per pari 3 kg
  • Valmistusmateriaali: PE

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 14 × 26 × 14 cm (senttimetri)
Laji

Kiipeily, Kuntoilu, OCR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dragon Balls 120 mm”

Saatat myös pitää...