Pedalo Surf

149,00 

Pedalo Surf -tasapainolauta tarjoaa hyviä haasteita tasapainon, koordinaation ja keskivartalon kehittämiseen. Tämän tasapainolaudan erikoisuus on siinä, että se mahdollistaa liikkeet moneen suuntaan.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): PE-SURF Osastot: , Avainsana tuotteelle

Pedalo Surf tasapainolauta

Pedalo Surf -tasapainolauta tarjoaa hyviä haasteita tasapainon, koordinaation ja keskivartalon kehittämiseen. Tämän tasapainolaudan erikoisuus on siinä, että se mahdollistaa liikkeet moneen suuntaan. Kaarevan rullan avulla lautaa voi keinuttaa, kääntää ja kallistaa eteen ja taakse. Tämän uniikin ominaisuuden avulla mahdollistuu monipuoliset kolmiuloitteiset liikkeet. Laudan kanssa harjoitat hyvin nilkan toimintaa.

Pedalo Surf laudan pohjassa kaksi jalasta, jotka asettuvat rullan uriin, minkä vuoksi lautaa voi hallita hallitusti ja turvallisesti. Lisäksi laudassa on päädyissä stopparit ja pinnassa on jalkojen alla pito pinta. Pedalo Surf -tasapainolauta soveltuu erinomaisesti lautalajien kuten lumi-, rulla- ja lainelautailun oheisharjoitteluun.

Laudan koko on 70×30 cm ja se on valmistettu 12 mm koivuvanerista. Laudan jalaksissa on kumipinnoite, jotka suojaavat lattiaa sekä lautaa kulumiselta ja vaimentavat ääntä. Ovaalirullan koko on 12 x 30 cm. Käyttäjän maksimipaino on 120 kg. Laudan mukana toimitetaan alusmatto, jonka koko on 70×90 cm.

Pedalo Surf kuten kaikki muutkin Pedalon tuotteet on valistettu 100 % Saksassa.

Tekniset tiedot

  • Käyttäjän maksimi paino: 120 kg
  • Laudan koko: 70 x 30 cm
  • Rullan koko: 12 x 30 cm
  • Paino: 4,3 kg
  • Valmistusmaa: Saksa

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 30 × 15 cm (senttimetri)
Laji

freestyle-laskettelu, Kuntoilu, Lumilautailu

Paikka

Kotiin, Sisälle

Saatat myös pitää...