Tear Aid – Type A korjausteippi tekstiileille

15,90 

Tear Aid A paikkausteipillä voit helposti korjata reiät, kulumat ja viillot tekstiileissä. Tear Aid on monikäyttöinen, läpinäkyvä, kestävä ja todella joustava paikkamateriaali.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): TEAR-Aid-A Osastot: , ,

Tear Aid – Type A korjausteippi

Tear Aid A paikkausteipillä voit helposti korjata reiät, kulumat ja viillot tekstiileissä. Tear Aid on monikäyttöinen, läpinäkyvä, kestävä ja todella joustava paikkamateriaali. Tear Aid korjausteippiä on kahdenlaista A:ta ja B:tä. Tämä tuote eli A on tarkoitettu kankaille ja tekstiileille. Ja Type B on tarkoitettu vinyyleille ja PVC:lle.

Korjausteipillä voit korjata esimerkiksi teltan, makuupussin ja vaatteet sekeä paljon muuta.

Tear Aid ei muutu purkkamaiseksi kuumuudessa, siinä on uv-suoja ja se mukautuu monenlaisiin pintoihin.  TEAR AID paikkojen materiaali on hyvin joustavaa ja sillä on erittäin hyvä ominaisuus palautua kovankin venytyksen jälkeen. Tear-Aidilla korjaaminen on helppoa, puhdistat huolella korjattavan alueen pakkauksessa mukana tulevilla puhdistusliinoilla. Tämän jälkeen leikkaan sopivan kokoisen paikan ja kiinnität teipin paikalleen. Se oli siinä.

Type A -korjausteippi on tarkoitettu kankaaseen, kumiin, neopreniin, nailoniin, polyetyleniin, polyuretaaniin, öljyämättömään nahkaan, Akryyliin, lasikuituun, alumiiniin, polyesteriin, pypaloniin, dacroniin, Gore-Tex®.

Paikka kestää kosteutta, UV-säteilyä, suolavettä, kulutusta jne. ja on joustava, vesitiivis, ilmatiivis, läpinäkyvä. Tear Adin avulla voit tehdä kestävän ja huomaamattoman korjauksen helposti.  Lämmönkesto -28 – +87 C

Myyntipakkaus sisältää

  • 30,5 X 7,60 cm palan paikkatarraa
  • 1 kpl 30,4 cm vahvikesiiman, jolla voit korjata materiaalien reunoja
  • 4 kpl alkoholipuhdistuslappua
  • 1 kpl kuvallisen käyttöohjeen

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tear Aid – Type A korjausteippi tekstiileille”

Saatat myös pitää...