TrickBoard Rocker tasapainolauta

115,00 

TrickBoard Rocker tasapainolauta kaareva tasapainolauta, joka tuo hieman erilaista fiilistä ja haastetta verrattuna suoraan tasapainolautaan. Rocker mallissa ei ole stoppereita laudan pohjassa, joten se voi päästä luiskahtamaan rullan päältä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LA-TRICK-rocker Osastot: ,

TrickBoard Rocker tasapainolauta

TrickBoard Rocker tasapainolauta kaareva tasapainolauta, joka tuo hieman erilaista fiilistä ja haastetta verrattuna suoraan tasapainolautaan. Rocker mallissa ei ole stoppereita laudan pohjassa, joten se voi päästä luiskahtamaan rullan päältä. Taivutettu muoto helpottaa erilaisten temppujen kuten ollie, shovit jne. tekemisen rullan päällä. Rocker lauta mahdollistaa myös rullan käytön 90 -asetta toisinpäin, mikä tuo tasapaonoiluun täysin uusia haasteita.

Tasapainolaudan avulla voit treenata monipuolisesti koko kehoa. Tasapainolaudan avulla saat moniin harjoitteisiin lisää haastetta ja paljon hauskuutta. Trickboardin avulla voimistat keskivartalon lihaksia ja niiden hallintaa. Tasapainolauta sopii erinomaisesti harjoittelun osana lautalajien harrastajalla. Olit sitten lumilautailija, skeittaaja, suppaaja, surffaaja, laskettelija jne, niin tasapainolauta tarjoaa kotikuntoiluun lajin omaisuutta.

 

Trickboard Rocker on valmistettu 20 mm koivuvanerista. Laudan päällyspinta on kokonaisuudessaan karkea, jossa jalat eivät pääse luistelemaan.  Laudan mukana tulee kuminen rulla, joka ei jätä jälkiä lattiaan ja ei luista niin helposti kovalla alustalla kuin muovinen tai puinen rulla.

Tuotetiedot

  • Paksuus 2 cm
  • Painoraja 120 kg
  • Rullan halkaisija 13 cm
  • Rullan pituus 36 cm
  • Paino
    • Lauta 3 kg
    • Rulla 2,1 kg

Lisätiedot

Paino 5,5 kg (kilogramma)
Mitat 90 × 35 × 17 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TrickBoard Rocker tasapainolauta”

Saatat myös pitää...