AirBox -setti

2 083,20 3 701,40 

Nämä patentoidut, liikuteltavat AirBox -setit ovat kolmen pienen AirTrack P3:n yhdistelmiä. Niitä voidaan käyttää yhdessä tai erikseen mitä erilaisimmilla tavoilla. Voit käyttää yhtä, kahta tai kolmea elementtiä AirTrackin päällä voimisteluharjoitteissa tai käyttää koko settiä lapsiystävällisenä pomppulautana.

Tuotetunnus (SKU): AT-BOX Osastot: ,

AirBox -setti

Nämä patentoidut, liikuteltavat AirBox -setit ovat kolmen pienen AirTrack P3:n yhdistelmiä. Niitä voidaan käyttää yhdessä tai erikseen mitä erilaisimmilla tavoilla. Voit käyttää yhtä, kahta tai kolmea elementtiä AirTrackin päällä voimisteluharjoitteissa tai käyttää koko settiä lapsiystävällisenä pomppulautana. AirBoxin avulla lapset oppivat nopeammin, turvallisemmin ja hauskemmin!

Uuden liitäntäsarjan avulla voit kiinnittää AirBox elementit tiukasti AirTrackiin, AirFlooriin tai mihin tahansa muuhun tuotteeseen.

3 x 2 m kokoinen AirBox XL toimii pukin kanssa alastuopatjana jonka korkeutta voi säätää. Se painaa vain 25% alastulopatjan painosta, mutta helpottaa uusien liikkeiden harjoittelua lisäten turvallisuutta alastuloihin.

Asennus ja täyttö

Asentaminen ja purkaminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Kaikki osat voidaan liittää toisiinsa tarranauhan avulla. Setti täyttyy OV10 -puhaltimella, mutta myös Hitachi -puhallinta voidaan käyttää täytön nopeuttamiseksi.

Takuu

2 vuotta

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

2 x 1,4 m, 2,8 x 1,4 m, XL 2 x 3 m

Laji

Koululiikunta, Trikkaus, Voimistelu

Paikka

Sisälle

Saatat myös pitää...