Firetoys ilmajoogakangas

99,00 109,00 

Laadukas, 6 m pitkä ja 2.8 metriä leveä ilmajoogakangas. Ilmajooga on hyvä vaihtoehto tai lisä joogaharjoitteluun ja se vahvistaa sekä venyttää kehoa. Kankaan mukana tulee valmiiksi solmitut ruostumattomasta teräksestä tehdyt O-renkaat, joiden avulla voit kiinnittää ne joko 1 tai 2 pistekiinnityksellä.

Ostetaan usein yhdessä

Teräksinen sulkurengas - Screw gate

Singing Rock teräksinen ovaalisulkkari ruuvilukitteisella portilla. Sopii erinomaisesti väkipyörien asentamiseen, nousukahvoihin, varmistuslaitteisiin ja riggauksiin. Standardinmukaisuus: EN 362 - Henkilösuojaimet.

 

Grivel nauhalenkkiketju - Lyhyt

Grivel nauhalenkkiketju on kätevä jatko joogakankaiden ja -nauhojen ripustamiseen. Ketjun avulla pystyt nopeasti säätämään ripustuskorkeutta sopivaksi. Ketjun pituus 40cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): FT-kangas6m Osastot: ,

Firetoys ilmajoogakangas

Firetoysin tunnetusti laadukas ilmajoogakagas soveltuu niin kotiin ja ammattikäyttöön joogasaleille. Laadukas, 6 m pitkä ja 2.8 metriä leveä ilmajoogakangas. Ilmajooga on hyvä vaihtoehto tai lisä joogaharjoitteluun ja se vahvistaa sekä venyttää kehoa.

Ilmajoogakangasta voi käyttää tukena ja apuna normaaleissa joogaliikkeissä, venytellessä tai pilates harjoittelussa. Lisäksi ilmasilkki mahdollistaa monia tehokkaampia jooga- ja venytysliikkeitä. Ilmajoogakangas on myös lasten suosiossa, sen sisään on kiva piiloutua ja käydä makoilemaan.

Fitretoys ilmajoogakankaat on valmistettu ja testattu UK:ssa ja ne ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia. Kankaan jousto noin 10% pituudesta. Joogakankaan mukana tulee valmiiksi solmitut ruostumattomasta teräksestä tehdyt O-renkaat, joiden avulla voit kiinnittää ne joko 1 tai 2 pistekiinnityksellä. Kangas kestää ongelmitta solmujen tekoa uudestaan ja uudestaan.

Jos kankaan korkeutta tarvitsee säädellä usein, kannattaa hankkia myös nauhalenkkiketju ja 2 sulkurengasta jokaista kiinnityspistettä kohden.

 Kankaan jousto noin 10%. Ilmajooga on yhdistelmä perinteistä joogaharjoittelua ja ilma-akrobatiaa. Kankaan avulla voit tehdä erilaisia lihaksia vahvistavia harjoitteita sekä kehittää liikkuvuutta ja harjoitella jooga-asentoja kangasta apuna käyttäen. Kangas on myös takuuvarma hitti lasten keskuudessa, sillä siinä on mukava rentoutua, roikkua ja viettää aikaa.

Katso alta ohjeet solmun tekemiseen:

Ominaisuudet

  • Pituus 6m
  • Leveys 2.8m
  • Materiaali: Nylon
  • Paino 1,5 kg
  • Pakkauskoko 30 x 20 x 20 cm

Pesu- /hoito-ohjeet

Firetoysin ilmajoogakankaat voi pestä koneessa. Pese vain yksi kangas kerrallaan erillään muusta pyykistä. Käytä pesuun mietoa pesuainetta. Älä käytä huuhteluaineita. Pesu kylmällä vedellä ja hienopesuohjelmalla. Kangasta ei saa kuivata kuivausrummussa.
Käytä mietoa pesuainetta. Ei huuhteluainetta.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Väri

Hopea, Musta, Pinkki, Punainen, turkoosi, Valkoinen, Violetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Firetoys ilmajoogakangas”

Saatat myös pitää...