Ale!

Gibbon Classic Line 15m -slackline

49,00 

Gibbonin Classic Line -slackline on maailman myydyin slackline. Classic Linessä on erinomainen hinta-laatusuhde. Slackline-nauha voidaan kiinnittää esimerkiksi kahden puun väliin.

Varastossa

Ota mukaan myös

Gibbon TreeWear puunsuojat

Gibbon TreeWear puunsuojat soveltuvat lisäosana kaikkiin slacklineihin. TreeWear soveltuu myös puunsuojuksena esimerkiksi riippumattojen virityksessä. Gibbon puunsuojat on pituudeltaan 100 cm ja leveys on 16 cm.

Tuotetunnus (SKU): GB-CLASSIC Osastot: ,

Gibbon Classic -slackline 15m

Gibbon Classic Line -slackline on maailman myydyin slackline. Classic Linessä on erinomainen hinta-laatusuhde. Slackline-nauha voidaan kiinnittää esimerkiksi kahden puun väliin. Paketissa on mukana slackline, kiinnityslenkki ja laadukas räikkä kiristykseen, räikän suoja ja säilytyspussi. Nauhan pinnassa on silkkipainettu printtaus, mikä lisää kitkaa nauhassa.

Tämä slackline on kestävä ja sitä on helppo käsitellä. Gibbon Classic Line slackline on erinomainen valinta. Gibbon®-Slacklines on maailman johtava slackline-tuotteiden valmistaja.

Slackline lajina

Slackline on erinomainen laji tasapainon ja motoriikan kehittämiseen. Slackline on sukua nuoralla kävelylle, mutta leveämpi ja joustava nauha tekee tasapainoilusta helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi joustava nauha mahdollistaa erilaisten temppujen tekemisen.

Lisätietoja

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus 15 m (12,5 m Slackline ja 2,5 m lenkki kiristimellä)
  • Leveys: 55 mm
  • Nauha on ns. staattinen, joka ei jousta (n.5% venyvyys)
  • Pakkauskoko 280 x 240 x 85 mm
  • Paino 3 kg

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 25 × 10 cm (senttimetri)
Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Laji

Kuntoilu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gibbon Classic Line 15m -slackline”

Saatat myös pitää...