Gibbon Slackrack

419,95 

Slackrack -telineellä voit tasapainoilla niin sisällä kuin ulkona. Teline on vapaasti seisova ja siirrettävissä kantamalla.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): B-GB-slacktrack Osastot: ,

Gibbon Slackrack

Slackrack -telineellä voit tasapainoilla niin sisällä kuin ulkona. Teline on vapaasti seisova ja siirrettävissä kantamalla. Telineen saa säädettyä 2-3 metrin pituuteen ja erikseen myytävä jatkopala mahdollistaa pituuden kasvattamisen 4 metriin. Telineen mukana tulee 4,5m pitkä Gibbon classic slackline, joten siihen ei tarvitse erikseen ostaa omaa liinaa.

Slackline-teline sopii niin kotiin, kouluille, seuroille, kuntosaleille tai muuhun vastaavaan käyttöön. Liina on erittäin matalalla, joten myös lapset pystyvät nousemaan liinalle helposti.

Räkin päädyissä on neopreeni pehmuste ja jaloissa muovisuojat joiden ansiosta teline pysyy liukkaalla alustalla paremmin paikoillaan eikä naarmuta lattiaa.

Suosittelemme aloittelijoita asentamaan telineen 2m pituuteen ja taitojen karttuessa lisäämään pituutta 3 metriin. HUOM! Tätä mallia ei suositella hyppimistä varten. Paketin mukana kokoamisohjeet.

Mikäli etsit myös pitempää liinaa muuhun käyttöön, voit tutustua nettikauppamme valikoimaan tästä.

Tuotetiedot

  • Värit: Musta-keltainen
  • Pituus: 300cm
  • Telineen leveys 36 cm
  • Paino: 29kg

Lisätiedot

Paino 28 kg (kilogramma)
Mitat 120 × 35 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gibbon Slackrack”