Gibbon Travel Line, 15 m

69,00 

Gibbonin Classic Line -slackline on maailman myydyin slackline. Classic Linessä on erinomainen hinta-laatusuhde. Slackline-nauha voidaan kiinnittää esimerkiksi kahden puun väliin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): FIT-GB-TRAVEL15 Osastot: ,

Gibbon Travel Line – slackline

Gibbon Travel Line -slackline on maailman myydyin slackline. Travel Line on 15 m pitkä ja kevyt slackline, joka mahtuu hyvin esim. reppuun matkaa. Tämän vuoksi se onkin liikkuvalle tasapainoilijalle oiva ratkaisu . Slackline-nauha voidaan kiinnittää esimerkiksi kahden puun väliin.

Paketissa on mukana slackline, kiinnityslenkki & laadukas räikkä kiristykseen, räikän suoja ja säilytyspussi. Nauhan pinnassa on silkkipainetty printtaus, mikä lisää kitkaa nauhassa.

Tämä slackline on kestävä ja sitä on helppo käsitellä. Gibbon®-Slacklines on maailman johtava slackline-tuotteiden valmistaja.

Slackline lajina

Slackline on erinomainen laji tasapainon ja motoriikan kehittämiseen. Slackline on sukua nuoralla kävelylle, mutta leveämpi ja joustava nauha tekee tasapainoilusta helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi joustava nauha mahdollistaa erilaisten temppujen tekemisen.

Lisätietoja

Tekniset tiedot

  • Kokonaispituus 15 m (12,5 m Slackline ja 2,5 m lenkki kiristimellä)
  • Leveys: 50 mm
  • Vetolujuus 20kN
  • Nauha on ns. staattinen, joka ei jousta (n.5% venyvyys)
  • Pakkauskoko 280 x 220 x 85 mm
  • Paino 2.1 kg

Lisätiedot

Paino 2,1 kg (kilogramma)
Mitat 28 × 22 × 8 cm (senttimetri)
Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Laji

Koululiikunta, Kuntoilu