Ibex eläinkiipeilyote L

16,00 

Ibexin lasten eläinkiipeilyotteet ovat hauskoja piristysruiskeita lasten ja miksei aikuistenkin kiipeilyseiniin. Ibex eläinote L on otetyypiltään iso kahva ja sen on helppo käsiote.

Otteet myydään yksitellen.

Tuotetunnus (SKU): ANIMAL-L Osastot: ,

Ibex eläinkiipeilyote L

Ibexin lasten eläinkiipeilyotteet ovat hauskoja piristysruiskeita lasten ja miksei aikuistenkin kiipeilyseiniin. Kyseisen sarjan otteissa seikkailevat lukuisat eri eläimet kaloista sammakoihin. Ibex eläinote L on otetyypiltään iso kahva ja sen on helppo käsiote.

Otteet on valmistettu laadukkaasta polyesteri hiekka sekoituksesta ja ne kestävät hyvin UV-valoa. Voidaan käyttää niin ulkona kuin sisälläkin.

Otteet myydään yksitellen.

Otteiden asennus

Otteet kiinnitetään 18 mm koivuvaneriin, johon porataan 12 mm reikä M10-lyöntimutterille. Otteen kiinnittämiseen muttereihin käytetään M10 pultteja. Otteessa on myös ruuvinreikä, jota voidaan käyttää ekstrana kiinnitykseen. Ruuvin tarkoitus on estää otteen pyörähtäminen, mikäli pultti löystyy.

Suosittelemme että kiipeilyseinä levyyn porataan noin tuplamäärä reikiä otteisiin nähden. Näin otteiden paikkaa voidaan myöhemmin vaihdella. Lähtökohta otemäärälle on noin 8 kpl/m2. Mikäli otteita asennetaan vaakasuoraan tapahtuvaan kiipeilyyn, niin nyrkkissääntönä laskennassa voi käyttää 5 kpl/juoksu metri.

Tarvitsetko muunlaista otetta

Mikäli tarvitset laajempaa valikoimaa, niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy kiipeilyotteet kaikkiin tarkoituksiin tuhansista vaihtoehdoista.

Tekniset tiedot

  • Merkki: Ibex
  • Kiinnitys: M10 pultti + varmistusruuvi
  • Materiaali: polyesteri
  • UV valon kesto: hyvä
  • Paino n. 1 kg/kpl

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 10 cm (senttimetri)
Laji

Kiipeily

Väri

fluoro vihreä, Keltainen, Punainen, sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ibex eläinkiipeilyote L”