Puiset harjoittelupallot – 120 mm

49,00 

Puisilla harjoittelupalloilla treenaat käsivoimia ja koko vartaloa. Käytät roikkuvia palloja sitten osana OCR- (obstacle course race) tai Ninja Warrior-rataa tai kotona roikuntaharjoittelua niin nämä pallot toimii.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KI-wood-ball-120 Osastot: ,

Puiset harjoittelupallot – 120 mm

Puisilla harjoittelupalloilla treenaat käsivoimia ja koko vartaloa. Käytät roikkuvia palloja sitten osana OCR- (obstacle course race) tai Ninja Warrior-rataa tai kotona roikuntaharjoittelua niin nämä pallot toimii. Nämä ninjapallot on valmistanut Didaks ja niiden alkuperäinen nimi, Wood Dragon balls, kertoo kaiken. Täysin pyöreä muotoilu tekee palloista ergonomisen käyttää. Paketissa tulee kaksi kappaletta palloja. Palloissa on kiinnitystä varten metallinen lenkki.

Puinen pinta on liukkaampi kuin normaali kiipeilyotteen pinta, minkä johdosta keskivartalo joutuu oikeasti lujille pystyäksesi roikkumaan palloissa. Puisen pinnan etu on, että se on käsien iholle miellyttävämpi kuin karkeampi kiipeilyotepinta. Pallojen kanssa suosittelemme magnesiumin käyttöä lisäämään kitkaa.

Emme suosittele pallojen käyttämistä ulkona.

120 mm koko

12 cm halkaisijan pallossa ei enää niin vain roikutakaan puristamalla. 12 cm pallosta pitää roikkua yläpinnasta kiinnipitäen. Palloa ei saa upotettua koko käteen, minkä johdosta pallossa pelkkä roikkuminen alkaa vaatia keskivartalolta voimaa.

Tekniset tiedot

  • Halkaisija 120 mm
  • Valmistusmateriaali: puu

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Laji

Kiipeily, Kuntoilu, OCR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puiset harjoittelupallot – 120 mm”

Saatat myös pitää...