Kiipeilyote S – ruuvikiinnitys

4,50 

S kokoinen ruuvikiinnitteinen kiipeilyote. Oteet ovat Ibexin Droplets -sarjan otteita. Otteet myydään yksitellen.

Tuotetunnus (SKU): Ibex-jug-S Osastot: ,

Kiipeilyote S – ruuvikiinnitys

S kokoinen ruuvikiinnitteinen kiipeilyote. Oteet ovat Ibexin Droplets -sarjan otteita. Otteet myydään yksitellen. Kiipeilyote S on suunniteltu jalkaotteeksi sukat jalassa tai normaalaille kengillä suoritettavaan kiipeilyyn. Ote on perinteistä jalkaotetta suurempikokoinen, jotta sitä on miellyttävä käyttää. Kokonsa vuoksi otteet soveltuvat myös käsiotteiksi, jolloin on tyypiltään minikahva tai reilun kokoinen listaote.

Ote kiinnitetään kolmella puuruuvilla seinään. Ruuvikiinnityksen etu on että et tarvitse lyöntimuttereita, kuten normalissa kiipeilyseinässä. Näin ollen otteiden kiinnitys onnistuu helposti. Kolme ruuvia varmistaa, että kiinnitys on tarpeeksi tukeva.

Nämä otteet soveltuvat erinomaisesti lasten kotiseiniin tai kiipeilijän treeniseinään lämmittelyotteiksi. Sarjaan kuuluu myös isommat M ja L kahvat. Otteen valmistusmateriaali on polyesterihartsi (PE) ja se kestää hyvin myös ulkokäyttöä.

Värit

Otteita on saatavilla useammassa värissä, yleensä valkoinen, sininen, harmaa ja musta. Myös lisävärit on mahdollisia tilauksesta.

Tarvitsetko muunlaista otetta?

Mikäli tarvitset laajempaa valikoimaa, niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy kiipeilyotteet kaikkiin tarkoituksiin tuhansista vaihtoehdoista.

Paljon tarvitsen otteita

Lähtökohta otemäärän laskennalle kiipeilyseinään on noin 8 kpl/m2. Mikäli otteita asennetaan vaakasuoraan tapahtuvaan kiipeilyyn, niin nyrkkissääntönä laskennassa voi käyttää 5 kpl/juoksumetri.

Tekniset tiedot

  • Merkki: Ibex
  • Kiinnitys: 3 kpl ruuveja
  • Materiaali: polyesteri
  • UV valon kesto: hyvä
  • Paino n. 290 g/kpl

Lisätiedot

Paino 0,35 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Laji

Kiipeily

Väri

Harmaa, Musta, sininen, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilyote S – ruuvikiinnitys”