Puiset harjoittelupallot – 100 mm

38,00 

Puisilla harjoittelupalloilla treenaat käsivoimia ja koko vartaloa. Käytät roikkuvia palloja sitten osana OCR- (obstacle course race) tai Ninja Warrior-rataa taikka kotona roikutaharjoittelua niin nämä pallot toimii.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KI-wood-ball-100 Osastot: ,

Puiset harjoittelupallot – 100 mm

Puisilla harjoittelupalloilla treenaat käsivoimia ja koko vartaloa. Käytät roikkuvia palloja sitten osana OCR- (obstacle course race) tai Ninja Warrior-rataa taikka kotona roikutaharjoittelua niin nämä pallot toimii. Nämä ninja pallot on valmistanut Didaks ja niiden alkuperäinen nimi, Wood Dragon balls, kertoo kaiken. Täysin pyöreä muotoilu tekee palloista ergonomisen käyttää. Paketissa tulee kaksi kappaletta palloja. Palloissa on kiinnitystä varten metallinen lenkki.

Puinen pinta on liukkaampi kuin normaali kiipeilyotteen pinta, minkä johdosta keskivartalo joutuu oikeasti lujille pystyäksesi roikkumaan palloissa. Puisen pinnan etu on, että se on käsien iholle miellyttävämpi kuin karkeampi kiipeilyotepinta. Pallojen kanssa suosittelemme magnesiumin käyttöä lisäämään kitkaa.

Emme suosittele pallojen käyttämistä ulkona.

100 mm koko

10 cm halkaisija soveltuu erinomaisesti puristusvoiman harjoitteluun. Puristusotteessa roikkuminen on haastavampaa kuin 8 cm pallossa. Pallosta saa hyvän otteen ja se uppoaa käteen.

Tekniset tiedot

  • Halkaisija 100 mm
  • Valmistusmateriaali: puu

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 12 × 12 cm (senttimetri)
Laji

Kiipeily, Kuntoilu, OCR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puiset harjoittelupallot – 100 mm”

Saatat myös pitää...