IndoFLO® Gigante Cushion – tasapainotyyny 61 cm

110,00 

IndoFlo Gigante Cushion on ISO tasapainotyyny, jonka halkaisija on 61 cm ja korkeus jopa 30 cm riippuen täyttöasteesta. Suositeltu käyttökorkeus on 10 cm molemmin puolin.  IndoFlo Gigantea voidaan käyttää esimerkiksi oikean surffilaudan alla tasapainoiluun

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): IB-gigante Osasto:

IndoFLO® Gigante Cushion – tasapainotyyny 61 cm

IndoFlo Gigante Cushion on ISO tasapainotyyny, jonka halkaisija on 61 cm ja korkeus jopa 30 cm riippuen täyttöasteesta. Suositeltu käyttökorkeus on 10 cm molemmin puolin.  IndoFlo Gigantea voidaan käyttää esimerkiksi oikean surffilaudan alla tasapainoiluun. SUP-lauta reenailuun voidaan käyttää kahta tyynyä.

Tasapainotyynyn kanssa tasapainolaudalla harjoitteluun saat rullan verrattuna uuden ulottuvuuden. Tasapainoilu on helpompaa, koska liikkeet ovat pienempiä. Toisaalta tyynyn päällä tasapainoilu on haastavampaa, koska tyyny mahdollistaa liikkeet 360 -astetta.

IndoFlo tasapainotyynyä voidaan myös käyttää ilman lautaa normaalin tasapainotyynyn tavoin.

Tasapainon tyyny on valmistettu kestävästä ja huonosti luistavasta kumista. Tasapaino laudat eivät luista tyynyn päällä. Tyynyn toinen puoli on sileä ja toisella puolella on nystyt lisäämässä pitoa.

Tasapainotyyny kestää 200 kg painon.

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 35 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “IndoFLO® Gigante Cushion – tasapainotyyny 61 cm”

Saatat myös pitää...