Ale!

Pedalo puinen potkupyörä

Alkuperäinen hinta oli: 169,00 €.Nykyinen hinta on: 50,00 €.

Pedo-Bike potkupyörä on laadukas saksalainen potkupyörä. Pyöräilyssä tarvittavan tasapainon harjoittelun voi Pedo-Bikellä aloittaa jo pienenä.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): PE-BIKE Osastot: ,

Pedo-Bike puinen potkupyörä

Pedo-Bike potkupyörä on laadukas saksalainen potkupyörä. Pyöräilyssä tarvittavan tasapainon harjoittelun voi Pedo-Bikellä aloittaa jo pienenä. Potkupyörällä tasapainon löydyttyä polkupyörällä ajamisen lapsi oppii todella nopeasti ilman apurattaiden käyttöä. Ehdottoman kätevää, tasapainoa kehittävää ja super hauskaa pyöräilyn opettelua.

Pedo-Bike on tyylikäs puinen tasapainopyörä, joka miellyttää silmää. Pyörässä ei ole polkimia vaan lapsi liikkuu pyörällä potkuttelemalla. Jarruttaminen tapahtuu myös jaloilla.

Pedo-Bike on potkupyörien ehdoton klassikko, joka on valmistettu puusta. Sen muotoilussa ja mitoituksessa on huomioitu lasten tarpeet.  Pedo-Bikessä on pitävät ilmatäytteiset 12″ renkaat, jotka rullaavat hyvin.

Pedo-Bike soveltuu jo 2-vuotiaille lapsille. Pyörällä tasapainon löydyttyä lapsen maailma avartuu ja tuuli vain tuivertaa hiuksissa. Born to be wild! Potkupyörällä lapsi pystyy liikkumaan sille päälle sattuessa pitkiäkin matkoja ja vanhemmankin kunto pysyy yllä perässä liikkuessa.

Pedo-Bike kasvaa lapsen mukana. Rungon korkeudessa on kolme säätömahdollisuutta ja ohjaustankoa ja penkin korkeutta voi säätää. Säänkestävästä vanerista valmistetussa pyörässä vanerin reuna on pyöristetty, mikä tekee siitä miellyttävän.

Pedalon tuotteet on valmistettu 100 % Saksassa ja potkupyörällä on 5 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

  • Koko 88 x 39 x 56 cm
  • Paino 4,5 kg
  • Ohjastangon korkeus 52,5 – 57,5 cm
  • Rungon korkeudessa 3 säätömahdollisuutta
  • Renkaat 12″
  • Suositusikä 2-6 vuotta

Takuu

  • 5 vuotta

Lisätiedot

Paino 5,3 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 35 × 15 cm (senttimetri)
Paikka

Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...