Puiset harjoittelupallot – 150 mm

56,00 

Puisilla harjoittelupalloilla treenaat niin käsivoimia kuin koko vartaloa. Käytät roikkuvia palloja sitten osana OCR-tai Ninja Warrior-rataa tai kotona roikuntaharjoittelua niin nämä pallot toimii.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KI-wood-ball-150 Osastot: ,

Puiset harjoittelupallot – 150 mm

Puisilla harjoittelupalloilla treenaat niin käsivoimia kuin koko vartaloa. Palloja voi käyttää osana OCR- (obstacle course race) tai Ninja Warrior-rataa tai kotona harjoitteluun. Nämä ninja pallot on valmistanut Didaks ja niiden alkuperäinen nimi, Wood Dragon balls, kertoo kaiken. Täysin pyöreä muotoilu tekee palloista ergonomisen käyttää. Paketissa tulee kaksi kappaletta palloja. Palloissa on kiinnitystä varten metallinen lenkki.

Puinen pinta on liukkaampi kuin normaali kiipeilyotteen pinta, minkä johdosta keskivartalo joutuu oikeasti lujille pystyäksesi roikkumaan palloissa. Puisen pinnan etu on, että se on käsien iholle miellyttävämpi kuin karkeampi kiipeilyotepinta. Pallojen kanssa suosittelemme magnesiumin käyttöä lisäämään kitkaa.

Emme suosittele pallojen käyttämistä ulkona.

150 mm koko

15 cm halkaisijan pallossa roikkuminen vaatii koko yläkropalta puristusta. Pelkillä käsivoimilla näissä palloissa ei enää roikuta. Todella hyvää core -treeniä on vetää leukoja näillä.

Tekniset tiedot

  • Halkaisija 120 mm
  • Valmistusmateriaali: puu

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Laji

Kiipeily, Kuntoilu, OCR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puiset harjoittelupallot – 150 mm”

Saatat myös pitää...