Switch Boards – Jibbing Board 95 Abstract

155,00 

Switch Boardin Jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin parhaat jibbitemput. Lauta soveltuu erinomaisesti Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun, mutta voita käyttää sitä myös presseillä ja reileillä.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LA-SB-JB-Abstract Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Switch Board – Jibbailulauta 95 Abstract

Switch Boardsin Jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin parhaat jibbitemput. Lauta soveltuu erinomaisesti Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun, mutta voita käyttää sitä myös presseillä ja reileillä. Laudassa on puuydin ja muutenkin laudan rakenne on samanlainen kuin lumilaudoissa. Laudassa on P-Tex -pohja, minkä ansiosta luisto vastaa normaalia lumilautoija. Laudassa ei ole metalikanteja ja ei näin kuluta trampoliinin mattoa ja laudalla voi hyvin harjoitella jibbailua sisätiloissa.

Lauta on sheipiltään rocker. Siteiden kiinnitystä varten laudassa on standardi 4×4 kiinnitys, joten lautaan voidaan kiinnittää käytännössä mitkä tahansa lumilautasiteet. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan Switch Boardsin siteet tai Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa.

Huom! Siteet eivät tule laudan mukana.

Tekniset tiedot:

  • pituus: 95 cm
  • leveys: 25 cm
  • paino: 1,3 kg
  • Sousitys käyttäjän pituus  140-175 cm
  • Suositus max paino 75 kg
  • Stance: 42,5cm – 55,8cm

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 25 × 5 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Switch Boards – Jibbing Board 95 Abstract”

Saatat myös pitää...