Snowboard Addiction – Balance Bar

124,00 

Snowboard Addictionin Balance Barin avulla voit harjoitella reilutemppuja missä vain. Uudistunut 2020 Balance Bar on kevyt ja kestävä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LA-SA-BB Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Snowboard Addiction – Balance Bar

Snowboard Addictionin Balance Barin avulla voit harjoitella reilutemppuja missä vain. Nyt balace barista on tullut uudistunut 2020 versio. Uuudessa balance barissa lisäosa on aikaisempaa pidempi, mikä on ollut asiakkaiden toivelistalla jo pitkään.

Balance Bar on kevyt ja kestävä. Voit näppärästi siirrellä sitä paikasta toiseen. Balance Bar koostuu kahdesta osasta: mustasta perusosasta ja valkoisesta lisäosasta. Perusosa mallintaa pressin tuntumaa.  Lisäosan avulla saat lisää haastetta harjoitteluun joudut ollaamaan korkeammalle ja tuntuma on enemmän kuin pyöreässä reilissä. Lisä osan saa säilytykseen piiloon perusosan sisään, mikä on todella kätevää.

Balance Baria voit käyttää oikeilla lumilaudoilla, mutta parhaimmillaan se on käytettynä Snowboard Addictionin laudoilla. Aloittelevalle lautailijalle tramppalauta on hyvä, koska sen vaahtopohja ei luista ja näin temppujen teko on helpompaa. Jibbailulauta soveltuu edistyneemmille laskijoille, koska sen tuntuma on samanlainen kuin lumilaudalla.

Tekniset tiedot

  • Koko
    • pituus 101.6 cm ,
    • leveys 20.32 cm
    • korkeus 12.7 cm
  • Paino 4 kg

Lisätiedot

Paino 6,5 kg (kilogramma)
Mitat 110 × 35 × 15 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...